зробити стартовою додати в обране


Архів новин

17 Лютого
Шановні колеги ! 25 лютого 2020 року в м. Києві відбудеться Всеукраїнська нарада працівників вугільної галузі України, на якій будуть розглянуті нагальні шахтарські питання . На нараду запрошені Президент України,Прем'єр-міністр України, Міністр енергетики та захисту довкілля України, генеральний директор компанії ДТЕК, губернатори та мери шахтарських вугільних регіонів, народні депутати України, роботодавці паливно-енергетичного комплексу України, керівники вугледобувних підприємств, Федерації профспілок України. Читати дальше »»
17 Лютого
Конференція «Про роль профспілок у захисті людини праці. Дотримання прав і гарантій діяльності профспілок у сучасних умовах», що відбулась 14 лютого у Києві, порушила проблеми, які на сьогодні є найбільш актуальними для профспілок та усього українського суспільства.
Читати дальше »»
17 Лютого
Нещодавно відбулися засідання комісій Добропільського теркому профспілки працівників вугільної промисловості Україні з організаційної, інформаційної роботи та комісії соціально- економічної роботи та побутовим питанням. Читати дальше »»
11 Лютого
Сьогодні, 11 лютого, відбулася XIV звітно-виборна конференція Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України. У конференції брав участь голова Профспілки Віктор Турманов, голова Дніпропетровського обласного об'єднання профспілок Віталій Дубіль, генеральний директор ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» Сергій Воронін, керівник напрямку по взаємодії з профспілковими організаціями Дирекції з видобутку вугілля ТОВ «ДТЕК Енерго» Олександр Туров, начальник відділу з компенсацій та пільг Департаменту з управління персоналом Вуглевидобутку Андрій Ряпасов. Читати дальше »»
10 Лютого
За інформацією Міністерства енергетики та захисту довкілля України 10 лютого 2020 року, вугледобувним підприємствам спрямовано 163 млн. грн для погашення заборгованості із заробітної плати та внесення обов'язкових платежів, пов'язаних з виплатою заробітної плати за грудень 2019 року відповідно до проведеної інвентаризації ,у тому числі, по підприємствах: ДП "Шахта ім. М.С.Сургая", ДП "Ш/у "Південнодонбаське .№1", ДП "Мирноградвугілля", ДП "Селидіввугілля", ДП "Торецьквугілля", ДП "Первомайськвугілля", ПАТ "Лисичанськвугілля", ДП "Львіввугілля", ДП "Волиньвугілля". Читати дальше »»
10 Лютого
Серед шахтарів час від часу поширюється думка , що шахтарська профспілка не потрібна. А протилежний погляд про необхідність професійного союзу гірників був аргументовано доведений на звітному Пленумі Торецької територіальної організації Профспілки, який відбувся 7 лютого 2020р. Читати дальше »»
7 Лютого
6 лютого Президент України з робочою поїздкою відвідав Львівську область , де офіційно представив нового очільника Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького. Також Президент України провів зустріч з шахтарями ДП « Львіввугілля» обговоривши заборгованість по заробітній платі працівникам державних шахт. Читати дальше »»
6 Лютого
5 лютого 2020 року Державна казначейська служба України перерахувала 163 млн грн, які будуть спрямовані на забезпечення оплати праці шахтарів та внесення обов'язкових платежів, пов'язаних з виплатою заробітної плати. Читати дальше »»
5 Лютого
Президент України Володимир Зеленський 4 лютого поточного року провів нараду за участю представників Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України , присвячену виконанню поставлених перед Урядом завдань та планам на найближче майбутнє. Читати дальше »»
4 Лютого
За інформацією голови Первомайської територіальної організації Профспілки Віктора Подгорного, сьогодні, 4 лютого шахтарі другої зміни шахти « Гірська» ДП « Первомайськвугілля» відмовилися спускатися в забій в знак протесту через невиплату заробітної плати. Читати дальше »»
RSS