зробити стартовою додати в обране


Архів новин

26 Серпня



За традицією в останню неділю серпня ми відзначаємо День шахтаря.


Свято тих - чиє життя пройшло і проходить під землею. Людей, від праці яких залежить чи буде тепло в наших оселях, чия професія є однією з найбільш небезпечних і нелегких в світі!

Шановні працівники та ветерани вугільної промисловості, прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята і щиру вдячність за Вашу нелегку шахтарську працю, стійкість і силу духу.

Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров'я, благополуччя, гідної зарплати, терпіння, удачі та нових трудових досягнень.

З повагою,
голова Профспілки В. Турманов Читати дальше »»
26 Серпня
Проведено Установчі збори з формування Громадської ради при Міністерстві енергетики України. Читати дальше »»
26 Серпня
Кабінет міністрів продовжив адаптивний карантин в Україні ще на два місяці. Він буде діяти до 31 жовтня 2020 року. Відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні Уряду. Читати дальше »»
25 Серпня
Цю проблему порушили на прес-конференції в агенції Інтерфакс провідні науковці, представники Фонду соціального страхування України, всеукраїнських громадських організацій, осіб з інвалідністю, через те, що завдяки прийнятим ВРУ законодавчим актам (Закон № 553), в період дії карантину заборонено здійснення видатків на придбання ліків та виробів медичного призначення, спеціальний медичний, постійний сторонній догляди та побутове обслуговування, а також лікування в санаторно-курортних закладах. Читати дальше »»
21 Серпня
Федерація профспілок підтримує ініціативу президента України Володимира Зеленського про підвищення мінімальної заробітної плати, заявив Перший заступник голови Спільного представницького органу об'єднань профспілок, заступник голови Федерації профспілок України Олександр Шубін на прес-конференції в агенції «Інтефакс України» 20 серпня. Читати дальше »»
20 Серпня
216 мільйонів гривень "Центренерго" уже направило державним шахтам Читати дальше »»
19 Серпня
У центрі уваги Торецької територіальної організації Профспілки - проблеми гірників. Проблеми вугільної галузі міста, як і багатьох інших шахтарських регіонів, на жаль, не закінчуються. Проте терком Профспілка спільно з керівництвом ДП "Торецьквугілля", як і раніше, роблять все можливе, щоб розв'язати хоча б частину проблемних питань, які впливають на виробничу діяльність шахт. Читати дальше »»
19 Серпня
Фонд соціального страхування України надав роз’яснення щодо порядку оплати лікарняного працівнику, який звільняється під час хвороби. Читати дальше »»
13 Серпня
З 10 по 13 вересня 2020 року в с. Коблеве Миколаївської області на базі відпочинку "Парадиз" буде проводиться ХІІІ Всеукраїнська Спартакіада працівників вугільної промисловості. Читати дальше »»
13 Серпня
З 19:00 11 серпня 2020 року ДП «Національні інформаційні системи» ввело в промислову експлуатацію оновлене програмне забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань. Читати дальше »»
RSS