зробити стартовою додати в обране


Архів новин

2 Березня
25 лютого глобальний профспілковий рух організував акцію солідарної підтримки профспілкам України, які борються проти законопроектів про працю та профспілки, що порушують основні конвенції МОП, національне та європейське законодавство. Читати дальше »»
2 Березня
В лютому 2020 року вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності видобули 2 550 125 тонн вугілля. План виконано на 99,8 %. Читати дальше »»
29 Лютого
У Мінекоенерго питання виплати зарплат шахтарям - номер один на порядку денному, і заборгованість має бути погашена в найближчі місяці. Читати дальше »»
27 Лютого
27 лютого у Києві відбулась спільна прес-конференція Європейської моніторингової місії глобальних профспілок, Федерації профспілок України та Конфедерації вільних профспілок України за результатами роботи місії в Україні.

Читати дальше »»
26 Лютого
Президент Володимир Зеленський заявив про те, що Віце-прем’єр-міністр - Міністр розвитку громад та територій України Денис Шмигаль очолить Координаційний центр трансформації вугільної промисловості України. Читати дальше »»
26 Лютого
Недолуга політика держави стосовно вугільної галузі України змусила шахтарів з усіх регіонів України зібралися в столиці для обговорення наявної кризової ситуації у вугільній промисловості України та накреслення плану дій щодо виборення права на подальше існування вугільної галузі. Читати дальше »»
25 Лютого
кружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі щодо визнання дій Кабінету Міністрів України протиправними в частині порушення процедури погодження із СПО об’єднань профспілок проекту Закону України «Про працю», який в подальшому зареєстрований у Верховній Раді України за №2708 від 28.12.2019. Про це повідомляє прес-служба суду.

Читати дальше »»
21 Лютого
14 лютого 2020 року в м. Київ відбулася конференції «Роль профспілок у захисті прав людини праці. Дотримання прав і гарантій діяльності профспілок у сучасних умовах» Читати дальше »»
19 Лютого
Відповідно до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» Міністерство соціальної політики України повідомляє, що фактичний розмір прожиткового мінімуму у цінах січня 2020 року у розрахунку на місяць на одну особу становив: Читати дальше »»
18 Лютого
Робоча група Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів вирішила розпочати роботу над новим законопроектом про працю. Читати дальше »»
RSS