зробити стартовою додати в обране


Архів новин

17 Січня
16 січня поточного року представники Профспілки працівників вугільної промисловості України провели зустріч в Міністерстві енергетики та захисту довкілля України з заступником Міністра Станіславом Ковалевським та радником заступника Міністра Олександром Зоріним. На початку зустрічі заступник голови Профспілки Андрій Зимін окреслив коло питань, які в першу чергу турбують представників шахтарських профспілок. Читати дальше »»
16 Січня
Сьогодні,16 січня, в м. Києві в Міжнародному центрі культури і мистецтв профспілок (Жовтневий палац) у зв’язку з просуванням урядових законопроектів, які порушують права і гарантії працюючих та позбавляють профспілки права на їх представництво та захист, відбулося Всеукраїнське профспілкове віче. на Профспілкове віче з’їхались представники первинних профспілкових організацій з усієї України. Профспілку працівників вугільної промисловості України представляли 50 делегатів шахтарських колективів з усіх регіонів держави. Читати дальше »»
16 Січня
Пенсійний вік для жінок на сьогодні визначається залежно від дати народження. У 2020 році пенсійний вік для жінок до 1 квітня становить 59 років, з 1 квітня – 59 років і 6 місяців. З 1 квітня 2021 року пенсійний вік для жінок становитиме 60 років. Читати дальше »»
16 Січня
15 січня ФПУ провела пікетування Комітету соціальної політики та захисту прав ветеранів Верховної Ради України у Києві під час розгляду законопроектів, які погіршують права і гарантії працюючих та позбавляють профспілки їх представництва на захист найманих працівників. Читати дальше »»
14 Січня
За 12 місяців 2019 року на державних підприємствах вугільної галузі допущено 334 випадки( 2018 рік- 388) загального виробничого травматизму , що на 54 випадки( -13, 9%) менше, ніж за відповідний період 2018 року. Читати дальше »»
13 Січня
Право на пенсію за віком мають громадяни, які досягли пенсійного віку та набули необхідний страховий стаж. Читати дальше »»
10 Січня
СПО об’єднань профспілок від імені 7 млн. громадян України – членів профспілок усіх рівнів звернувся до Президента України Володимира Зеленського, як гаранта Конституції, із закликом захистити конституційні, трудові права працівників та діяльність профспілок в Україні. Читати дальше »»
9 Січня
Наступ на профспілкові права посилюється, але тепер йдеться не про долю профспілок, а - усіх людей праці. На цьому було наголошено на спільному засіданні Робочої групи та Консультативної ради при Голові ФПУ, що відбулась сьогодні, 9 січня. Читати дальше »»
9 Січня
Генеральний секретар глобальної профспілки IndustriALL Вальтер Санчес направив звернення до Президента України Володимира Зеленського щодо відкликання проекту закону «Про працю». Читати дальше »»
8 Січня
Федерація профспілок України повідомляє, що на засіданні СПО об'єднань профспілок 28 грудня 2019 року було розглянуто проект Закону України «Про працю», який схвалено Кабінетом Міністрів України і передано на розгляд Верховної Ради України ( реєстр. № 2708). Читати дальше »»
RSS