зробити стартовою додати в обране


Архів новин

8 Квітня
Для напрацювання пропозицій та конкретних механізмів економічного зростання, забезпечення конкурентноспроможності українських виробників та підприємств Уряд створив Раду з питань економічного розвитку України. Читати дальше »»
8 Квітня
Європейська федерація профспілок громадського обслуговування і Європейська конфедерація профспілок Урядам і роботодавцям: не зловживайте пандемією, щоб підірвати права працівників! Читати дальше »»
8 Квітня
Великий резонанс викликали нещодавно прийняті постановою №211 норми щодо обмежень стосовно громадян, яким більше 60 років. Тому детально відповідаємо на питання, які найбільше турбують людей цієї вікової групи. Читати дальше »»
7 Квітня
Голова Профспілки Віктор Турманов звернувся до в.о. Міністра енергетики та захисту довкілля України Віталія Шубіна з приводу невідкладного вирішення ряду проблемних питань даного підприємства Читати дальше »»
7 Квітня
Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-2019)” врегульовано питання продовження виплати на період карантину всіх пенсій і допомог людям, в яких на цей час припадає перекомісія МСЕК та ЛКК про встановлення інвалідності і перепризначення (продовження) пенсій та допомог на новий період, без заяв та без будь-яких документів. Читати дальше »»
6 Квітня
Роз’яснення щодо нових обмежувальних заходів на період карантину Читати дальше »»
3 Квітня
2 квітня 2020 року Кабінетом Міністрів України було прийнято Постанову №255 «Про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211», якою, зокрема, визначено заборонити до 24 квітня 2020 року постачальникам електричної енергії, операторам систем розподілу електричної енергії здійснювати відключення та обмеження нижче технологічного мінімуму споживання електричної енергії підприємств централізованого водопостачання та водовідведення незалежно від форми власності, вугледобувних підприємств. Читати дальше »»
3 Квітня
3 квітня, голова Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктор Турманов направив листа Прем’єр-міністру України Шмигалю Д.А. з питань належного бюджетного фінансування вугільної галузі в 2020 році та забезпечення збуту вугільної продукції та отримання коштів від її реалізації Читати дальше »»
3 Квітня
2 квітня, офіційно опубліковано в газеті "Голос України" Закон № 540-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)" (законопроект № 3275), який Верховна Рада прийняла 30 березня. Читати дальше »»
3 Квітня
1 квітня 2020 року ухвалено Постанову Президії ФПУ «Про особливості організації роботи і завдання Федерації профспілок України та її членських організацій на період карантину в Україні». Читати дальше »»
RSS