зробити стартовою додати в обране


Архів новин

17 Жовтня
16 жовтня 2020 року в режимі онлайн відбулося засідання Президії Федерації профспілок України. В даному засіданні прийняв участь голова Укрвуглепрофспілки Віктор Турманов. Читати дальше »»
16 Жовтня
13 жовтня 2020 року відбулася зустріч зустріч керівництва АТ «Лисичанськвугілля» в особі в. о. генерального директора Малишевського І.В. та голови Лисичанського теркому Профспілки праціввників вугільної промисловості України Іванішина В.Т. з бригадиром та ланковими дільниць з видобутку відокремленого підрозділу "Шахта ім. Г.Г. Капустіна". Читати дальше »»
16 Жовтня
16 жовтня відбулося засідання online-зборів з приводу формування нового складу Галузевих рад з розробки професійних стандартів та професійних кваліфікацій в електроенергетичному та вугільно-промисловому комплексах при Всеукраїнському об’єднанні організацій роботодавців «Федерація роботодавців паливно-енергетичного комплексу України». В даному заході взяв участь заступник голови Профспілки Андрій Зимін. Читати дальше »»
15 Жовтня
Затверджено показник середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески та яка відповідно до Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” враховується для обчислення пенсії, за серпень 2020 року в сумі 9 608 гривень 67 копійок. Читати дальше »»
13 Жовтня
Уряд подовжує дію адаптивного карантину до кінця цього року, оскільки це потрібний крок, щоб гарантувати більш безпечне середовище для українців. Про це заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль 13 жовтня під час позачергового засідання Уряду. За його підсумками Кабінет Міністрів України підтримав внесення змін до постанови №641. Читати дальше »»
13 Жовтня
Як нам стало відомо, низка вагонобудівних підприємств виступила з ініціативою щодо скорочення в Україні вагонного парку шляхом заборони продовження терміну використання вагонів з строком експлуатації, що перевищує нормативний. Читати дальше »»
13 Жовтня
Міністерство енергетики України разом із Урядом Німеччини та міжнародними партнерами планують реалізувати пілотні проєкти трансформації вугільних мономіст. Читати дальше »»
12 Жовтня
На порядку денному засідання Президії Торецької територіальної організації Профспілки, яке відбулося 8 жовтня поточного року підбиття підсумків проведення літнього оздоровлення і визначення з рівня готовності до роботи в зимовий період відокремлених підрозділів ДП «Торецьквугілля». Читати дальше »»
12 Жовтня
3 жовт­ня колектив шахти “Межирічанська” рапор­тував про дострокове вико­нання річного плану з видобутку ву­­гілля. З початку року видобуто 175 тис. тонн твердого палива. Читати дальше »»
9 Жовтня
Сьогодні, 9 жовтня, відбулося чергове засіданні Кабінету Міністрів України, на якому були розглянуті деякі питання, що стосуються вугледобувної галузі та прийняті відповідні рішення. Зокрема, була розглянута Постанова « Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для погашення заборгованості із заробітної плати працівникам ПрАТ “Шахта “Надія". Читати дальше »»
RSS