зробити стартовою додати в обране


Архів новин

28 Січня
Ситуація на шахті імені Св.Матрони ДП « Торецьквугілля», як і раніше, залишається напруженою, ніяких зрушень в кращу сторону немає. Це дуже турбує Профспілку працівників вугільної промисловості міста, тому на засіданні Президії яка відбулась 24 січня голова теркому Профспілки Василь Щербань ще раз прокоментував кризовий стан і поінформував присутніх про зустріч з губернатором з цього питання. Профспілковий лідер зазначив, щопісля розмови з керівником області в ситуацію втрутилася обласна прокуратура, створена робоча комісія, яка розглядатиме перспективу діяльності шахти. Читати дальше »»
24 Січня
Голова Покровсько - Мирноградської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Роман Сиротюк від імені всієї організації звернувся до всіх мешканців регіону,працівників всіх сфер, в тому числі вчителів, медиків, пенсіонерів з проханням підтримати вугільників! Читати дальше »»
24 Січня
23 січня в будинку професійних спілок України відбулася розширена нарада представників членських організацій Федерації профспілок України щодо удосконалення статистики травматизму на виробництві. Читати дальше »»
24 Січня
В Україні спростять отримання соціальної допомоги для громадян. Тепер для подання документів на призначення соцдопомоги не потрібно буде їхати в районний або обласний центр. Про це повідомили у Міністерстві соціальної політики. Читати дальше »»
23 Січня
Дніпропетровська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості України звернулася до органів місцевого самоврядування та громадськості міст і районів Західного Донбасу щодо підтримки позиції профспілок стосовно поданих законодавчих ініціатив Уряду та провладної більшості в Парламенті. Читати дальше »»
22 Січня
21 січня відбулася нарада керівників всеукраїнських профспілок, профоб’єднань м. Києва та Київської області, на якій були обговорені заходи з виконання Резолюції Всеукраїнського віче профспілок, проведення регіональний акцій, мітингів, зборів з єдиним порядком денним « Ні урядовому закону про працю!». Читати дальше »»
21 Січня
До ФПУ продовжують надходити листи підтримки від міжнародних організацій, зокрема, Міжнародної конфедерації профспілок (МКП), Європейської конфедерації профспілок (ЄКП) і Пан’європейської ради профспілок (ПЄРР), національних профцентрів з усіх континентів. Читати дальше »»
20 Січня
Ситуація на шахті «ім. Святої Матрони» - досяглв критичної межі. На підприємстві кілька років поспіль не виконується жоден пункт договору оренди, так як шахта є орендним підприємством з 2010 року. Читати дальше »»
20 Січня
16 січня поточного року в м. Києві в Міжнародному центрі культури і мистецтв профспілок (Жовтневий палац) у зв’язку з просуванням урядових законопроектів, які порушують права і гарантії працюючих та позбавляють профспілки права на їх представництво та захист, відбулося Всеукраїнське профспілкове віче. Учасник віче прийняли Резолюцію,яку направили до Офісу Президента України Володимира Зеленського, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України( текст резолюції додається)ь. Читати дальше »»
17 Січня
Презентації. представлені на Всеукраїнському профспілковому віче 16 січня 2020 роу за посиланням Читати дальше »»
RSS