зробити стартовою додати в обране


Архів новин

22 Грудня
Уряд прийняв рішення звільнити з посади першого заступника Міністра енергетики Ольгу Буславець згідно з поданою нею заявою. Юрія Вітренка призначено першим заступником Міністра енергетики. Крім того, на нього покладено тимчасове виконання обов’язків Міністра енергетики України. Читати дальше »»
21 Грудня
18 грудня біля адміністративної будівлі ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» відбулася попередня акція протесту гірників щодо невиконання адміністрацією «Павлоградвугілля» законних вимог трудового колективу про підвищення заробітної плати. Читати дальше »»
21 Грудня
Президент Володимир Зеленський заявив, що шахтарі отримали зарплату за жовтень і листопад. Читати дальше »»
17 Грудня
17 грудня 2020 року відбулося засідання Громадської ради при Державній службі України з питань праці. Читати дальше »»
17 Грудня
16 грудня 2020 року у Будинку профспілок у Києві у режимі відео-конференції відбулось засідання Президії Федерації профспілок України. Читати дальше »»
16 Грудня
Верховна Рада України на засіданні у середу підтримала проект Постанови про утворення Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування причин збитковості підприємств вугільно-промислового комплексу. За відповідне рішення проголосував 181 нардеп. Читати дальше »»
16 Грудня
Спільний представницький орган об'єднань профспілок розглянув проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо накопичувальної професійної пенсійної системи» (реєстр. №4408), і повідомляє, що даний законопроект не підтримується у запропонованій редакції та потребує суттєвого доопрацювання. Читати дальше »»
16 Грудня
Верховна Рада на засіданні 15 грудня ухвалила в другому читанні та в цілому законопроєкт "Про Державний бюджет України на 2021 рік". Читати дальше »»
15 Грудня
14 грудня Урядом схвалено розпорядження Кабінету Міністрів України „Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству соціальної політики на 2020 рік”. Читати дальше »»
15 Грудня
14 грудня у четверту зміну прохідники шахти «Червоноградська» (директор Вадим Крась) достроково впоралися із річним планом. Пройдено 2597 м гірничих виробок, у т.ч. 2245 м розкривних і підготовчих виробок. Читати дальше »»
RSS