зробити стартовою додати в обране


Архів новин

14 Грудня
СПО об’єднань профспілок звернувся до Міністерства соціальної політики України щодо необхідності посилення соціального захисту потерпілих на виробництві за рахунок коштів соціального страхування. Читати дальше »»
14 Грудня
Визнаючи необхідність реформування існуючої системи пенсійного забезпечення з метою підвищення соціального захисту та добробуту пенсіонерів як нинішнього так і майбутніх поколінь, Профспілка не може підтримати запропоновану законопроектом модель накопичувальної професійної пенсійної системи для окремих категорій працівників( в тому числі частини шахтарів) і вважає її передчасною з наступних причин: Читати дальше »»
14 Грудня
Минулого тижня відбулося засідання Президії Торецького теркому Профспілки, на якому були розглянуті питання про дотримання трудового законодавства на підприємствах, стан готовності відокремлених підрозділів до зимових умов та оздоровлення працівників. Читати дальше »»
11 Грудня
Відбулася віртуальна Субрегіональна зустріч Глобального союзу IndustriALL. В даній зустрічі прийняли участь представники профспілок з різних країн (Білорусь, Молдова, Азербайджан, Грузія, Вірменія, Киргизстан, Казахстан, Україна, Узбекістан, Росія, Таджикістан). Читати дальше »»
11 Грудня
За 11 місяців 2020 року на державних підприємствах вугільної галузі допущено 247 випадків (2019 рік - 307 випадків) загального виробничого травматизму, що на 60 випадків (- 19,5 %) менше, ніж за відповідний період 2019 року. За звітний період допущено 10 випадків виробничого травматизму із смертельними наслідками. Читати дальше »»
11 Грудня
За повідомленням Дніпропетровської територіальної організації Профспілки, після того, як на сайті організації було розміщено повідомлення про рішення Президії теркому Профспілки від 8 грудня поточного року, згідно з яким 15 грудня профспілковий актив організації планує проведення попереджувальної акції протесту в м. Києві під будівлею компанії « ДТЕК Енерго» на ім'я голови теркому надійшов лист від керівництва компанії. У листі зазначається наступне. Читати дальше »»
10 Грудня
8 грудня відбулося засідання Президії Дніпротпетровської територіальної організації Профспілки. На порядку денному було розглянуто питання «Про невиконання адміністрацією ПрАТ "ДТЕК Павлоградвугілля" і бізнес-блоком ТОВ "ДТЕК Енерго" державних соціальних гарантій і пунктів колективного договору». Читати дальше »»
10 Грудня
Посилені карантинні обмеження будуть запроваджені в Україні з 8 до 24 січня включно 2021 року.
Кабінет Міністрів України під час позачергового засідання 9 грудня ухвалив постанову «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19». Читати дальше »»
10 Грудня
9 грудня голова Львівської територіальної організації Профспілки вугільників Олег Турчин, голови первинних профспілкових організацій шахт, за участі т.в.о. генерального директора ДП “Львіввугілля” Олега Акімова, директорів шахт, зустрілася з першим заступником голови Львівської обласної державної адміністрації Андрієм Годиком для вирішення питання щодо погашення заборгованої ї заробітної плати шахтарям держпідприємства. Борг із врахуванням листопада становить понад 360 млн грн. Читати дальше »»
RSS