зробити стартовою додати в обране


Архів новин

15 Вересня
Центральний комітет Профспілки працівників вугільної промисловості України висловлює глибоке співчуття завідуючому відділом виконавчого апарату ЦК Профспілки Павлюку Олексію Дмитровичу з приводу непоправної втрати – смерті матері. Читати дальше »»
11 Вересня
10 вересня відбулося ток-шоу Energy Freedom. Це дискусія найвпливовіших людей в галузі енергетики - представників урядових структур, органів центральної влади, народних депутатів, керівників компаній та провідних галузевих експертів. Читати дальше »»
8 Вересня
Як повідомлялося раніше, 08 вересня поточного року Міністерством фінансів України у рамках здійснення соціального діалогу та з метою обговорення проекту Державного бюджету України на 2021 рік і можливостей врахування у ньому пропозицій сторони профспілок була проведена зустріч. Читати дальше »»
8 Вересня
Сьогодні, 8 вересня, в рамках здійснення соціального діалогу та з метою обговорення проекту Державного бюджету на 2021 рік в Міністерстві фінансів України під головуванням заступника Міністра відбулася зустріч представників Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні та Спільного представницького органу сторони роботодавців. Читати дальше »»
4 Вересня
Верховна Рада України  02.09.2020 прийняла за основу проєкт Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі» (законопроєкт № 3623). Читати дальше »»
3 Вересня
Як відомо, Уряд Гройсмана в червні 2016 року Постановою № 461 скасував право на пенсію за віком на пільгових умовах окремим категоріям підземних працівників шляхом реформування Списків № 1 та №2 Читати дальше »»
1 Вересня
За ініціативи Голові Селидівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Бабича Володимира Миколайовича та за сприяння Голови Селидівської міської організації спілки жінок України Фаміної Галини Михайлівни 26 серпня 2020 року в черговий раз відбулася зустріч жінок-ветеранів підземного праці з нагоди святкування Дня шахтаря під гаслом «Гори, гори шахтарська зірка». Читати дальше »»
31 Серпня
Уряд прийняв рішення про створення Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці шляхом об'єднання Головного управління Держпраці у Донецькій області і Головного управління Держпраці у Луганській області ( Постанова №762 від 26 серпня 2020р. «Деякі питання територіальних органів Державної служби з питань праці»). Читати дальше »»
31 Серпня
30 серпня відбулася робоча поїздка Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля разом з в. о. Міністра енергетики Ольгою Буславець до Донецької області з нагоди святкування Дня шахтаря. В даному заході взяв участь голова Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктор Турманов та заступник голови Андрій Зимін. Читати дальше »»
27 Серпня
Профспілка працівників вугільної промисловості України має наміри продовжити відстоювати повернення права на пенсію за віком на пільгових умовах підземним працівникам, яким воно було безпідставно скасовано у 2016 році шляхом реформування Списків № 1 та №2. Читати дальше »»
RSS