зробити стартовою додати в обране


Архів новин

9 Грудня
На черговому засіданні Кабінету Міністрів України ,9 грудня,Прем'єр-міністр України запевнив: «Держава виконає свої зобов’язання перед шахтарями». Читати дальше »»
9 Грудня
9 грудня в м. Краматорську під головуванням голови Донецької обласній державній адміністрації, керівника війсьво-цивільної адміністрації Павла Кириленка відбулася нарада по обговоренню нагальних питань шахтарів регіону. В даній нараді взяли участь представники шахтарських профспілок. Зокрема,голова Прокровсько-Мирноградської територіальної організації Профспілки Роман Сиротюк, Селидівської територіальної організації – Володимир Бабіч, Торецької територіальної організації – Василь Щербань. Читати дальше »»
9 Грудня
Як повідомлялося раніше , 8 грудня розпочалася акація протесту гірників на сході України, зокрема, шахтарів ДП « Мирноградвугілля». Того ж дня на заході України 75 гірників третьої зміни шахти "Лісова" ДП "Львіввугілля" відмовилися підійматися на поверхню. Працівники в шахті провели збори в камері очікування та висунули вимоги до органів центральної влади. Читати дальше »»
9 Грудня
Акція протесту гірників ДП "Мирноградвугілля" продовжується. Сьогодні, 9 грудня, на підтримку шахтарів та мешканців міста до акції протесту долучився голова Мирноградської ОТГ О. Брикалов, який запевнив, що місцева влада повністю підтримує шахтарів та підготувала відповідні листи-звернення до Президента, Кабінету Міністрів України та профільного міністра. О 12.00 має відбутися зустріч з губернатором Донецької області,в якій братимуть участь керівники шахтарських міст та представники шахтарських профспілок. Читати дальше »»
9 Грудня
У зв'язку зі збільшенням прожиткового мінімуму в грудні частина українців отримає надбавку до пенсій. Читати дальше »»
9 Грудня
Голова Профспілки направив звернення до Фонду державного майна України з приводу повернення орендованого майнового комплексу ДП "Добропіллявугілля" у державну власність( лист додається). Читати дальше »»
8 Грудня
В Донецькій області в м. Мирноград 8 грудня гірники ДП «Мирноградвугілля» вийшли на акцію протесту. Акція протесту відбулася під адміністративним будинком державного підприємства. Читати дальше »»
8 Грудня
Міжнародна конфедерація профспілок (МКП) занепокоєна нещодавнім арештом за рішенням суду майна Федерації профспілок України та її членських організацій, включаючи Будинок профспілок у м. Києві. У зв’язку з чим було направлено звернення Генерального секретаря МКП Шаран Барроу до Президента України Володимира Зеленського, Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та спікера Верховної Ради України Дмитра Разумкова. Читати дальше »»
8 Грудня
Голова Профспілки направив звернення до Міністерства енергетики України з приводу передачі цілісного майнового комплексу ДП " Добропіллявугілля" на баланс ДП " Добропіллявугілля - видобуток" ( лист додається). Читати дальше »»
7 Грудня
За повідомленням Урядового порталу,минулого тижня Уряд прийняв рішення щодо розподілу коштів, що дозволить спрямувати 1,4 млрд грн на виплату заробітних плат працівникам державних вугільних підприємств. Відповідно, заборгованість із заробітної плати перед працівниками державних вугільних шахт буде погашено найближчим часом. Читати дальше »»
RSS