зробити стартовою додати в обране


Архів новин

10 Лютого
5 лютого українські урядовці на чолі з Прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем провели відеоконференцію з представниками Федерального міністерства економіки та енергетики Німеччини. Читати дальше »»
9 Лютого
Уряд України, представники місцевої влади, НКРЕКП та НАК «Нафтогаз України» підписали меморандум, згідно з яким до кінця опалювального сезону тарифи на опалення та гарячу воду зростати не будуть. Від Міненерго документ підписав в.о. Міністра енергетики Юрій Вітренко. Читати дальше »»
9 Лютого
Фонд соціального страхування України та Федерація роботодавців України закликають страхувальників (роботодавців) прискорити подання заяв-розрахунків на виплату допомог від ФССУ їх працівникам. Читати дальше »»
8 Лютого
8 лютого в Міненерго України під головуванням заступника Міністра Максима Немчинова відбулася онлайн-нарада з приводу обговорення проблемних питань ПрАТ «Шахта «Надія». Зокрема, виконання заходів з підготовки до ліквідації підприємства, а також питання з виплати заборгованості по заробітній платі шахтарям. Читати дальше »»
8 Лютого
На минулому тижні відбулося засідання Урядового комітету з питань цифрової трансформації, розвитку громад і територій, освіти, науки та інновацій, охорони здоров᾿я, захисту довкілля, економічної, фінансової, правової політики та правоохоронної діяльності. На даному засіданні повинно було розглядатися питання «Про схвалення Концепції Державної програми трансформації вугільних регіонів України на період до 2030 року». Але воно було без розгляду відправлене на доопрацювання. Читати дальше »»
5 Лютого
Верховна Рада України на засіданні 5 лютого у другому читанні ухвалила законопроєкт щодо переходу на електронні трудові книжки. Читати дальше »»
5 Лютого
Верховна Рада України прийняла Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення правового регулювання дистанційної роботи». Читати дальше »»
4 Лютого
Страховий стаж для призначення пенсій обчислюється відповідно до статті 24 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» від 9 липня 2003 р. №1058 (набрав чинності з 1 січня 2004 року). Зазначеною статтею, зокрема, було передбачено, що крім трудової чи іншої діяльності особи до страхового стажу при обчисленні пенсії враховується також період одержання допомоги по безробіттю. Читати дальше »»
4 Лютого
Голова Профспілки у зв’язку з чисельними зверненнями, які надходять до ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України стосовно зняття заборони імпорту енергоносіїв (електроенергії та вугілля),що у свою чергу призводить до занепаду підприємств вугільної галузі, розвитку вугільних регіонів, втрати робочих місць, стабільної виплати заробітної направив звернення до Прем'єр-міністра України. У зверненні зазначається наступне. Читати дальше »»
3 Лютого
2 лютого 2021 року у Будинку профспілок відбулось засідання Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні (Угода про утворення СПО від 08.09.2017). Вів засідання Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий. Читати дальше »»
RSS