зробити стартовою додати в обране


Архів новин

18 Лютого
Під час чергового засідання Уряду 17 лютого було прийнято Постанову про продовження карантину в Україні до 30 квітня поточного року. Разом з тим, в Україні вводиться адаптивний карантин з 24 лютого із запровадженням 4 рівнів (зелений, жовтий, помаранчевий та червоний) епідеміологічної небезпеки та показники їх визначення. Читати дальше »»
18 Лютого
На минулому тижні Торецький терком Профспілки провів свій звітний Пленум. Про проведену роботу у 2020 році звітував не тільки голова теркому, а і всі працівники апарату. Читати дальше »»
17 Лютого
16 лютого Верховна Рада України прийняла в другому читанні законопроект № 4531 «Про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення проведення конкурсів на зайняття посад державної служби та інших питань державної служби», яким також передбачається продовження повноважень в. о. Міністра до 60 днів. Читати дальше »»
17 Лютого
Теплоелектростанції ПАТ «Центренерго» продовжують неухильно виконувати команди диспетчерів НЕК «Укренерго» для забезпечення стабільності енергосистеми України. Усі енергоблоки державної енергогенеруючої компанії працюють відповідно до вимог Оператора для запобігання віяловим відключенням. Читати дальше »»
17 Лютого
16 лютого у режимі відеоконференції у Будинку профспілок відбулось сьоме засідання Ради Федерації профспілок України Читати дальше »»
16 Лютого
15 лютого 2021 року у Будинку профспілок у Києві відбулось засідання Президії ФПУ Читати дальше »»
15 Лютого
На минулому тижні у Лисичанській територіальній організації відбулось засідання Президії за участю представників керівництва АТ «Лисичанськвугілля», а саме в. о. генерального директора І. Малишевський, директор з виробництва В. Боярський, директор з економіки А. Гусєва, в. о. замісника генерального директора з охорони праці С. Мельников. Читати дальше »»
12 Лютого
Спільним представницьким органом репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні опрацьовано проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу законів про працю України щодо визначення поняття трудових відносин та ознак їх наявності» і поінформовано Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, що він потребує доопрацювання з урахуванням зауважень, висловлених як СПО об’єднань профспілок, так і Міністерством юстиції України до проекту Закону України «Про працю» (реєстр. № 2708), який є фрагментом зазначеного проекту, та був відкликаний у зв’язку із зміною Уряду. Читати дальше »»
11 Лютого
В Україні з 1 квітня 2021 року підвищать пенсійний вік для жінок. Нововведення зачепить тих українок, які цьогоріч виходитимуть на заслужений відпочинок. Читати дальше »»
11 Лютого
Держпраці в черговий раз нагадує основні правила перевірок на предмет офіційного працевлаштування. Так, додержання законодавства про працю контролюють інспектори праці, які працюють у Держпраці та її територіальних органах, а також у виконавчих органах міських, сільських та селищних рад. Читати дальше »»
RSS