зробити стартовою додати в обране


Архів новин

30 Серпня
Е-лікарняні стають підставою для призначення допомоги після зміни статусу на "готово до сплати" Читати дальше »»
30 Серпня
За 7 місяців 2021 року на державних підприємствах вугільної галузі допущено 216 ( 2020-146 випадків) загального виробничого травматизму, що на 70 випадків (47,9%) більше, ніж за відповідний період 2020 року. Читати дальше »»
27 Серпня
До складу групи увійшли представники Міненерго, Мінекономіки, Мінфіну, Мінінфраструктури, Фонду держмайна, керівництво компаній АТ «Укрзалізниця», ПАТ «Донбасенерго», «Центренерго», ТОВ «ДТЕК» Читати дальше »»
20 Серпня
Поступово Україна переходить на автоматичне формування е-лікарняних замість видачі паперових листків непрацездатності. Уже з вересня всі заклади охорони здоров'я мають повністю перейти на формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність. Читати дальше »»
19 Серпня
19 серпня за участі Міністра енергетики України Германа Галущенка та профільного заступник Міністра Олексія Куракова відбулося засідання Президії ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України. В засіданні Президії взяли участь голови ряду первинних організацій Профспілки, а також представники компанії ДТЕК. Читати дальше »»
18 Серпня
Документ визначає комплекс соціально-економічних заходів, спрямованих на вирішення питань заборгованості та фінансове оздоровлення державних вугледобувних підприємств, зокрема, із залученням приватних інвестицій для оновлення основних матеріально-технічних фондів та нарощення економічно доцільного видобутку вітчизняного вугілля.
Читати дальше »»
17 Серпня
Укрпошта з 1 вересня продовжить здійснювати доставку пенсій за бажанням пенсіонера Читати дальше »»
16 Серпня
Саме таку суму Міністерство енергетики України спрямувало через Міністерство фінансів для виплати заробітної плати шахтарям українських державних шахт. Згідно запиту, надісланому Міністерством енергетики, кошти у розмірі 653 029,0 тис. грн. мають бути перераховані на підприємства галузі уже в понеділок, 16 серпня. Читати дальше »»
11 Серпня
11 серпня під час чергового засідання Уряду Прем’єр-міністр України зазначив, що для домогосподарств з місячним рівнем споживання більше 250 кіловат тариф на електроенергію залишиться без змін. Читати дальше »»
RSS