зробити стартовою додати в обране


Архів новин

16 Квітня
Відповідний лист Голова Профспілки Віктор Турманов направив Президенту України Володимиру Зеленському з проханням вжити заходів щодо забезпечення конституційних прав шахтарських колективів на оплату праці, здоров’я та гідне життя Читати дальше »»
16 Квітня
Міністерством соціальної політики України розроблено проект закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації функцій Фонду соціального страхування України». Читати дальше »»
15 Квітня
14 квітня відбулося чергове засідання Президії Торецької територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України. Читати дальше »»
15 Квітня
Дніпропетровська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості України на базі Дніпропетровського навчального центру облпрофоб'єднання постійно проводить навчання профспілкового активу. Читати дальше »»
14 Квітня
13 квітня ц.р. відбулась нарада за участі Голови ФПУ Осового Г.В., голови Комісії Ради ФПУ з питань соціального захисту членів профспілок і соціального страхування Шевченка П.В., членів правління фондів соціального страхування України від сторони застрахованих осіб представників профспілок-членів СПО об’єднань профспілок та ін. Читати дальше »»
14 Квітня
12 квітня на ТОВ «Шахтобудівельна компанія» відбулася конференція трудового колективу щодо підведення підсумків виконання Колективного договору за 2020 рік. Читати дальше »»
14 Квітня
Верховна Рада України внесла зміни до Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування», якими повернула до переліку підстав для надання допомоги по тимчасовій непрацездатності від Фонду соціального страхування України випадки хвороб і травм. Читати дальше »»
13 Квітня
12 квітня в Міненерго під головуванням заступника Міністра енергетики України Юрія Бойка відбулася нарада з питань сталого забезпечення електроенергією державних вугільних підприємств та здійснення відповідних розрахунків за її споживання. Читати дальше »»
13 Квітня
12 квітня, в Комітеті Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг під головуванням керівника підкомітету з питань вугільної промисловості народного депутата України Михайла Бондара, відбулася нарада в режимі відеоконференції по обговоренню шахтарських проблем. Читати дальше »»
12 Квітня
Фонд соціального страхування України інформує , що упродовж першого кварталу 2021 року потреба у видатках за лікарняними листками та на страхові виплати потерпілим на виробництві і їх родинам щомісяця перевищувала обсяг надходжень від частки ЄСВ до бюджету Фонду соціального страхування України. Читати дальше »»
RSS