зробити стартовою додати в обране


Архів новин

13 Вересня
З 6 по 9 вересня 2021 р. на базі відпочинку "Парадиз" у с. Коблеве, Миколаївської області пройшли фінальні змагання ХІV Всеукраїнської спартакіади працівників вугільної промисловості. Читати дальше »»
13 Вересня
10 вересня ц.р. відбулося чергове щотижневе засідання Міжвідомчої робочої групи з питань погашення заборгованості із заробітної плати, на якому розглядалися питання щодо стану погашення заборгованості із заробітної плати та стану виконання доручень Кабінету Міністрів України з цих питань Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру, Міністерством розвитку громад та територій України, Міністерством освіти і науки України, Івано-Франківською, Луганською, Тернопільською та Черкаською облдержадміністраціями. Читати дальше »»
8 Вересня
Як стало відомо, на Погоджувальній раді Верховної Ради України до порядку денного першого осіннього засідання парламенту внесені антитрудові законопроекти "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо дерегуляції трудових відносин" за № 5371 і "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення регулювання трудових відносин у сфері малого і середнього підприємництва та зменшення адміністративного навантаження на підприємницьку діяльність" №5388, які порушують конституційні права працівників і їх представників профспілок. Читати дальше »»
7 Вересня
Перехідний період впровадження електронних лікарняних було продовжено до 01 жовтня – відповідний наказ Міністерства охорони здоров’я України № 1836 підписали 28.08.2021. На цей час пацієнти все ще можуть отримати як паперові, так і е-лікарняні залежно від закладу охорони здоров’я. А в разі вагітності та пологів, захворювання на ВІЛ або психічного розладу мають бути видані виключно паперові листки непрацездатності. Читати дальше »»
6 Вересня
Шановні учасники Спартакіади - славні представники шахтарської гвардії!


Щиро вітаю всіх учасників–спортсменів,організаторів і гостей з проведенням ХIV Спартакіади працівників вугільної галузі.

Ви не тільки засвідчуєте свої фізичні спортивні якості, але й високий моральний дух, завзяття, силу, волю і прагнення до перемоги, а також повною мірою сприяєте подальшій активізації фізкультурно- оздоровчої та спортивно-масової роботи в трудових шахтарських колективах, широкому залученню працівників, і в першу чергу – молоді до занять спортом. Адже, лише сильні духом і тілом, здорові і міцні та мужні особистості спроможні з повною віддачею працювати у важких гірничих умовах на благо України.

Бажаю міцного здоров'я, вдалих стартів, переможних фінішів. Доброго спортивного настрою!

З повагою, голова Профспілки Віктор Турманов Читати дальше »»
6 Вересня
Як повідомлялося раніше, 3 вересня п. р. в Міністерстві фінансів України за участі представників Профспілки працівників вугільної промисловості України відбулася нарада по обговоренню бюджетного фінансування вугільної галузі у 2022 році. Під час зустрічі керівництвом Мінфіну було презентовано проектні показники бюджетного фінансування вугільної галузі у 2022 році. Читати дальше »»
3 Вересня
У зв’язку із ситуацією, яка склалася на державних вугледобувних підприємствах та з метою обґрунтованого бюджетного фінансування вугільної галузі у 2022 році голова Профспілки Віктор Турманов направив відповідне звернення до Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля. Читати дальше »»
3 Вересня
2 вересня 2021 року в Міністерстві фінансів України у рамках здійснення соціального діалогу та з метою обговорення проекту Державного бюджету України на 2022 рік відбулася зустріч представників Міністерства фінансів України, спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських профспілок, спільного представницького органу сторони роботодавців та інші. Читати дальше »»
2 Вересня
В інтерв’ю газеті « Профспілкові вісті» голова Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктор Турманов озвучив головні проблеми вугільної галузі , які потребують термінового вирішення Читати дальше »»
1 Вересня
В серпні 2021 року вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності видобули 2 003 420 тонн вугілля. План виконано на 81%. Читати дальше »»
RSS