зробити стартовою додати в обране


Архів новин

25 Січня
25 січня в Україні перестає діяти локдаун. У зв'язку з цим починає діяти адаптивний карантин, який за рішенням Уряду продовжиться до кінця лютого ц.р. Читати дальше »»
22 Січня
Пішов з життя фотокореспондент газети ЦК Профспілки «Шахтар України» Володимир Слота. Читати дальше »»
21 Січня
Під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля 20 січня відбулася нарада з питань тарифної політики у сфері централізованого теплопостачання. Читати дальше »»
21 Січня
Під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля 20 січня відбулася нарада з питань тарифної політики у сфері централізованого теплопостачання. Читати дальше »»
21 Січня
19 січня 2021 року під головуванням заступника Голови ФПУ Драп’ятого Є.М. проведена онлайн - нарада з представниками членських організацій ФПУ, на якій відбулось обговорення законопроекту «Про безпеку та здоров’я працівників на роботі» (далі – законопроект), розробленого Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України (далі – Мінекономіки), а також результати розгляду на засідання Президії ФПУ 14.01.2021 питання подальшої участі ФПУ в опрацюванні відповідного законопроекту (Протокольне рішення Президії ФПУ 14.01.2021 року № П-31). Читати дальше »»
21 Січня
Дніпропетровська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості України неодноразово зверталась до управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Дніпропетровській області та керівництва центрального апарату виконавчої дирекції Фонду, а також до Міністерства соціальної політики України щодо питання надання допомоги по тимчасовій непрацездатності працівникам вугільних підприємств регіону, які мали загальні захворювання в період простою підприємств не з їхньої вини. Читати дальше »»
20 Січня
23.10.2020 року на офіційному сайті Міненерго було оприлюднено проект розпорядження КМУ «Про схвалення Концепції реформування вугільної галузі та затвердження плану заходів з її реалізації», який міністерством був скерований також до СПО об’єднань профспілок на погодження. Читати дальше »»
19 Січня
Уряд опублікував Постанову №25 від 18 січня 2021 року, яка передбачає запровадження граничної ціни на газ для населення в 6,99 грн за кубометр з 1 лютого по 31 березня 2021 року. Читати дальше »»
18 Січня
Як відомо, з 11 січня поточного року регіонами України прокотилася хвиля протестів з вимогою зупинити підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та природний газ. Люди перекривали автомобільні дороги,пікетували адміністративні будівлі та облгази. Читати дальше »»
18 Січня
Захворювання на коронавірусну хворобу може викликати ускладнення, зокрема, вражати серцево-судинну та нервову систему людини, призводити до інвалідності. За наявності медичних показів, застраховані особи, які перехворіли на COVID-19 та мають ускладнення, мають право пройти реабілітаційне лікування на базі санаторно-курортних закладів за кошти Фонду соціального страхування України. Читати дальше »»
RSS