зробити стартовою додати в обране


Архів новин

22 Квітня
В Україні продовжили режим надзвичайного стану і адаптивного карантину через поширення коронавірусу до 30 червня 2021 року. Про це заявив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Уряду 21 квітня. Читати дальше »»
21 Квітня
Сьогодні на черговому засіданні Уряду України згідно звернення ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України головою Федерації профспілок України Григорієм Осовим було порушене питання стосовно наявності боргів по заробітній платі працівникам різних галузей економіки. Зокрема, було наголошено, що з початку року заборгованість по всім галузям збільшилася на 58% ( а по вугільній промисловості - більш, ніж у 2 рази). Читати дальше »»
21 Квітня
У Верховній Раді України зареєстровано, розроблений Федерацією профспілок України законопроєкт “Про внесення змін до деяких законів України (щодо дотримання прав профспілок)” реєстр. № 5402. Читати дальше »»
21 Квітня
20 квітня відбулось засідання Президії Федерації профспілок України, на якому було обговорено і прийнято рішення з низки важливих та актуальних питань соціально-економічного захисту працівників в умовах карантинних обмежень та розглянуто інші питання профспілкової діяльності.В засіданні прийняв участь заступник голови Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрій Зимін. Читати дальше »»
21 Квітня
Голова первинної профспілкової організації ДП « Шахта ім. М. С. Сургая» Віктор Гордієнко від імені трудового колективу звернувся до Президента України як до Гаранта Конституції України у зв’язку із системним порушенням конституційних прав шахтарів на своєчасну оплату праці. Читати дальше »»
20 Квітня
Львівська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості України занепокоєна ситуацією, що склалася на ДП «Львіввугілля» у зв’язку з невиплатою заробітної плати та несплатою коштів за відвантажене вугілля працівникам підприємства. В трудових шахтарських колективах назріває соціальний вибух, лунають заклики до радикальних дій. Читати дальше »»
20 Квітня
Як відомо, 12 квітня під головуванням народного депутата України Михайла Бондара в Комітеті Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, за участі представників Укрвуглепрофспілки в режимі відео конференції відбулася нарада по обговоренню критичної ситуації у вугільній галузі. Читати дальше »»
19 Квітня
У відповідь на звернення СПО об’єднань профспілок щодо розміру компенсації вартості санаторно-курортної путівки громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич звернувся до Мінсоцполітики з проханням встановити розмір цієї компенсації на рівні середньої вартості путівки в Україні. Читати дальше »»
19 Квітня
В Уряді України пропонують змінити порядок обчислення середньої заробітної плати, внаслідок чого її розмір може збільшитися. А це, зі свого боку, потягне за собою збільшення розміру пенсій і багатьох інших виплат, які «прив'язані» до величини середнього заробітку. Читати дальше »»
16 Квітня
Голова Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктор Турманов у зв'язку із ситуацією, що склалася в під час процесу приватизації єдиного майнового комплексу ДВАТ «Димитроввуглевантажтранс» направив відповідне звернення до В. о. Міністра енергетики України Юрія Вітренко. У зверненні зазначається. Читати дальше »»
RSS