зробити стартовою додати в обране


Архів новин

29 Квітня
28 квітня, в Міненерго відбулося засідання комісії з розгляду програм розвитку і бізнес-планів окремих вугледобувних підприємств: ДП «Селидіввугілля»(шахти Котляревська, Україна, Курахівська), ДП «Шахта Південнодонбаська № 1»,«Шахта ім. М.С.Сургая», ДП «Мирноградвугілля» (шахта Капітальна) Читати дальше »»
29 Квітня
28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, на Харківському машинобудівному заводі «Світло шахтаря» підвели підсумки заводського етапу Всеукраїнського дитячого конкурсу малюнків "Охорона праці очима дітей". Читати дальше »»
29 Квітня
Сьогодні Верховна Рада України прийняла рішення про призначення Міністром енергетики України Германа Валерійовича Галущенка. Читати дальше »»
29 Квітня
Починаючи з травня отримувачі субсидій повинні будуть подати нову заявку на її отримання. Заявки можна буде надіслати протягом наступних 5 місяців, зокрема онлайн або поштою. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час вступної промови на засіданні Уряду 28 квітня. Читати дальше »»
29 Квітня
В Україні з 1 травня запроваджують річні тарифи на газ, і усіх споживачів автоматично переведуть на базовий річний контракт із постачальниками газу. Ціна на газ для них буде вищою за нинішню 6,99 гривні за кубометр. Читати дальше »»
28 Квітня
Пандемія COVID-19 показала на практиці, наскільки важливими є питання безпеки і здоров’я працівників, які своєю працею створюють економічний потенціал держави, і наскільки серйозними можуть бути її економічні втрати, якщо цим питанням не приділяти належної уваги. Читати дальше »»
28 Квітня
Президія ФПУ на своєму засіданні 20 квітня 2021 року схвалила Заяву Президії Федерації профспілок України щодо зареєстрованих у Верховній Раді України законодавчих ініціатив влади, спрямованих на «дерегуляцію» трудових відносин. Читати дальше »»
28 Квітня
28 квітня - день, коли ми віддаємо данину пам'яті працівникам, які отримали травми або загинули на виробництві. Цього року пам'ятна дата відзначається на тлі пандемії Covid-19, яка показала всю ненадійність нинішньої системи охорони праці та техніки безпеки в усьому світі, оскільки робочі місця перетворилися на гарячі точки розповсюдження вірусу. Ідея про досягнення нульового рівня травматизму і нульового рівня нещасних випадків з важким і смертельним результатом, травм і захворювань, пов'язаних з роботою, стає міражем. Читати дальше »»
28 Квітня
23 квітня відбулась Онлайн-конференція з нагоди Всесвітнього дня охорони праці за темою «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР (безпека та здоров’я на роботі)», в якій прийняв участь заступник Голови ФПУ – Євген Драп’ятий. Читати дальше »»
28 Квітня
Фонд соціального страхування України щомісяця фінансує страхові виплати, які компенсують частину втраченого доходу відповідно до ступеня втрати працездатності, для 87,4 тисяч потерпілих гірничої галузі та членів їх сімей у разі смерті потерпілих. Читати дальше »»
RSS