зробити стартовою додати в обране


Архів новин

9 Квітня
До ЦК Укрвуглепрофспілки продовжують надходити звернення від трудових шахтарських колективів з приводу поглиблення кризового стану вугільних підприємств, який в умовах пандемії коронавірусу з кожним днем погіршується. Читати дальше »»
9 Квітня
Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову № 277 „Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України”. Читати дальше »»
7 Квітня
Міністерство соціальної політики розробило законопроєкт, який призведе до значного зниження розміру лікарняних. Повну виплату зможуть отримувати тільки ті, хто має не менше як 20 років робочого стажу. Читати дальше »»
7 Квітня
7 квітня 2021 року Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) прийняла постанову «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (затвердження змін до Правил постачання та Типового договору постачання природного газу побутовим споживачам). Читати дальше »»
6 Квітня
2 квітня 2021 року на підприємстві «Шахта Торецька»ДП «Торецьквугілля» відбулася конференція за участю адміністрації підприємства та профспілкової організації. Читати дальше »»
6 Квітня
Підтвердження періодів роботи на підприємствах, які розташовані на тимчасово окупованій території, має свої особливості. Читати дальше »»
6 Квітня
ЗВЕРНЕННЯ керівників національних репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок – суб’єктів Генеральної угоди на 2019-2021 рр. щодо проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо дерегуляції трудових відносин» Читати дальше »»
5 Квітня
Враховуючи вкрай складний фінансово-виробничий стан державних вугледобувних підприємств галузі та системне порушення соціально- економічних і трудових прав шахтарів, критичну ситуацію,яка склалася на підприємствах з виплатою заробітної плати працівникам голова Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктор Турманов звернувся за підтримкою до Народного депутата України Михайла Бондара, голови підкомітету з питань вугільної промисловості Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг. Читати дальше »»
5 Квітня
У зв’язку із чисельними публікаціями в ЗМІ щодо змін у законодавстві з 30 червня 2021 року, відповідно до яких в Україні будуть оплачуватись лише лікарняні, видані на час проходження реабілітаційного лікування, ФССУ повідомляє. Читати дальше »»
2 Квітня
1 квітня за сприяння представництва Глобального союзу IndustriALL відбулася онлайн-нарада представників Міжнародної енергетичної організації ОЕСР з всеукраїнськими профспілками енергетичного сектору. Читати дальше »»
RSS