зробити стартовою додати в обране


Архів новин

19 Березня
18 березня 2021 року Рада ФПУ на своєму засіданні у Києві розглянула проекти документів VIІІ-го З’їзду Федерації профспілок України та ухвалила низку постанов щодо його проведення. Читати дальше »»
19 Березня
Якщо ви вирішили звільнитися — можете розраховувати, що роботодавець виплатить вам усю зароблену вами суму у день звільнення. Якщо ж цього дня ви не працювали — кошти повинні виплатити не пізніше наступного дня після пред’явлення вимоги про розрахунок. Читати дальше »»
18 Березня
Шахтарі Західного та Центрального Донбасу вчергове звернулись з листом до Президента України Володимира Зеленського з приводу актуальних питань вугільної галузі та кризи, в якій опинились шахтарі та їх сім’ї на протязі останніх двох років. Лист направлено також Прем’єр-міністру, Голові Верховної Ради, Голові Правління НЕК Укренерго, Голові Профспілки працівників вугільної промисловості та Голові Незалежної профспілки гірників України. Читати дальше »»
18 Березня
Кабінет Міністрів України на засіданні 17 березня ухвалив проєкт закону щодо посилення захисту прав працівників, яким хочуть дозволити фізичним особам укладати договори з профспілками та посилити захист від дискримінації. Читати дальше »»
17 Березня
Сьогодні, 17 березня, В.о. Міністра енергетики України Юрій Вітренко зустрівся з представниками шахтарських профспілок Львівщини. У зустрічі взяв участь заступник Міністра Олександр Зорін, директор вугільно-промислового комплексу Андрій Синюк, директор із забезпечення паливом ПАТ «Центренерго» Віталій Довгаль. Читати дальше »»
17 Березня
Сьогодні з 8.00 шахтарі ДП « Львіввугілля» розпочали мирну акцію протесту під будівлею Офісу Президента України. Читати дальше »»
17 Березня
Актуальні питання, перш за все, стосовно порядку денного VIII з’їзду Федерації профспілок України розглянули 16 березня на своєму засіданні у режимі відео конференції у столичному Будинку профспілок члени Президії ФПУ. Ця нарада відбулась напередодні засідання Ради Федерації профспілок України, що відбудеться 18 березня. Читати дальше »»
16 Березня
Керівництво Міністерства енергетики підписало низку наказів, що забезпечують стабільне фінансування роботи енергосектору, зокрема щодо виплат заробітної плати працівникам вугледобувних підприємств. Читати дальше »»
16 Березня
З 1 квітня 2021 року українців очікують зміни, що стосуються лікування. Не буде прив’язки до лікарні (районної чи міської) за проживанням людини. Кошти НСЗУ будуть сплачуватися тому медичному закладу, який вибере пацієнт. Незаконною буде вважатися вимога купівлі ліків, плата за аналізи, обстеження тощо. У НСЗУ закликають телефонувати на гарячу лінію 16-77, якщо виникнуть проблеми з роботою лікарні. Відповідно до скарг, договір з таким медичним закладом може бути розірваний. Читати дальше »»
12 Березня
Охорона здоров'я членів профспілки - один з пріоритетів роботи профспілкової організації Харківського машинобудівного заводу «Світло шахтаря». Члени профкому зійшлися на думці, що заняття спортом - першочерговий помічник в прагненні бути здоровим, цілеспрямованим, життєрадісним, тому вирішили діяти відразу в декількох напрямках: Читати дальше »»
RSS