зробити стартовою додати в обране


Архів новин

12 Березня
Шахтарські профспілки висловлюють рішучий протест проти запланованого закриття шахт Західного Донбасу. Розмова про це відбулась в ході онлайн-зустрічі лідерів шахтарських профспілок Сергія Юнака і Юрія Криворучка з керівництвом Бізнес-блоку «Вугілля» ТОВ «ДТЕК Енерго». Профспілки ініціювали створення робочої комісії по опрацюванню варіантів розвитку шахт, які планують закрити. Читати дальше »»
11 Березня
За інформацією голови Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олега Турчина, ситуація на підприємствах ДП «Львіввугілля» досягла критичної межі. Особливе занепокоєння викликає питання виплати заробітної плати та погашення заборгованості з неї. Соціально-економічна ситуація спонукає людей до акцій протесту в шахтарських регіонах і в м. Києві, що може призвести до некерованих дій. Читати дальше »»
10 Березня
В Україні згідно з законом №3623, який підписав президент Володимир Зеленський, пенсії нараховуватимуть автоматично. Не потрібно буде звертатися до Пенсійного фонду, збирати довідки для підтвердження свого стажу. Читати дальше »»
10 Березня
Карантині обмеження по зонах, рівень епідеміологічної небезпеки «зелений», «жовтий», «помаранчевий», «червоний». Читати дальше »»
10 Березня
До Міжнародного жіночого дня профком і адміністрація Харківського машинобудівного заводу «СВІТЛО ШАХТАРЯ» організували конкурс "А ну-мо, заводчаночки!". Читати дальше »»
9 Березня
5 березня відбулася колдоговірна конференція Торецької територіальної організації Профспілки. У 180 пунктах колективного договору, укладеного між ДП "Торецьквугілля" і Торецькою територіальною організацією Профспілки працівників вугільної промисловості України , відображена вся функціональна життєдіяльність працівників відокремлених підрозділів держпідприємства. Кожен з пунктів містить в собі ту чи іншу сферу виробництва, охорони праці, побуту, відпочинку, фінансової забезпеченості, правового захисту і багато чого іншого з трудового процесу шахтарів.У, відображена вся функціональна життєдіяльність працівників відокремлених підрозділів держпідприємства. Кожен з пунктів містить в собі ту чи іншу сферу виробництва, охорони праці, побуту, відпочинку, фінансової забезпеченості, правового захисту і багато чого іншого з трудового процесу шахтарів. Читати дальше »»
9 Березня
«Ми знову перемогли. Київський апеляційний суд скасував ухвалу Печерського суду про повторний арешт нерухомості профспілок, - написав на своій сторінці у Facebook заступник Голови Федерації профспілок України Володимир Саєнко. - Суд став на бік ФПУ та Укрпрофоздоровниці та визнав, що повторний арешт майна профспілок, накладений 12 січня є неправомірним. Читати дальше »»
9 Березня
Закон України "Про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення проведення конкурсів на зайняття посад державної служби та інших питань державної служби" щодо відновлення проведення конкурсів на зайняття посад державної служби" опубліковано в газеті "Голосі України" №42 і вступає в силу з 06.03.21 Читати дальше »»
5 Березня

Милі і чарівні жінки!

Від щирого серця вітаю Вас з початком весни, з чудовим жіночим днем, зі святом 8 Березня.

Весна в цей день особливо прекрасна, природа особливо красива, сонце найяскравіше і небо найчистіше. Так нехай і Ваші обличчя в цей день будуть найщасливішими.

Бажаю Вам поваги і розуміння від колег, любові й турботи від рідних сердець, задоволення і насолоди від життя, приємних сюрпризів та добрих подарунків від долі, справжнього жіночого щастя! Нехай у Вас збуваються мрії, а кожен новий день приносить лише радість та посмішки!

З повагою, голова Профспілки Віктор Турманов Читати дальше »»
5 Березня
Вугілля на "Центренерго" постачатимуть із державних шахт за прямими договорами, оминаючи посередників, заявив глава Міненерго Юрій Вітренко. Читати дальше »»
RSS