зробити стартовою додати в обране


Архів новин

2 Квітня
З 1 квітня 2021 року пенсійний вік для жінок збільшиться з 59,5 до 60 років. Це стане останнім етапом перегляду правил, прийнятих ще в 2011-му. Крім того, з 1 квітня приблизно для 2 млн працюючих пенсіонерів зроблять перерахунок пенсій. Читати дальше »»
1 Квітня
За ініціативою Профспілки 31 березня в онлайн форматі ZOOM –конференції відбулася зустріч заступника голови Профспілки Андрія Зиміна з заступником голови Фонду державного майна України з корпоративних питань Денисом Кудіним, який також є дійсним членом Наглядової ради ПАТ «Центенерго» В зустрічі приймали участь завідувач відділу правової роботи Профспілки Надія Марченко, а також Олексій Козлов – директор департаменту стратегічного планування ПАТ «Цетренерго» та Людмила Єсипенко - в.о. директора департаменту корпоративних прав держави Фонду. Читати дальше »»
1 Квітня
31 березня за ініціативою Директорату правосуддя та кримінальної юстиції Міністерства юстиції України було проведено обговорення проблем щодо доцільності та шляхів зняття мораторіїв, що ускладнюють виконання судових рішень.Обговорення проводилось в онлайн форматі ZOOM - конференції, в якій прийняли участь понад 60 представників від зацікавлених сторін та органів влади. Профспілку, як зацікавлену сторону, представляла завідувач відділу правової роботи Надія Марченко. Читати дальше »»
1 Квітня
В березні 2021 року вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності видобули 2 708 078 тонн вугілля. План виконано на 128 %. Читати дальше »»
31 Березня
26 березня 2021 року на підприємстві шахта «Центральна»ДП «Трецьквугілля» відбулася конференція за участю адміністрації підприємства «Шахта Центральна» та профспілкової організації. Читати дальше »»
31 Березня
Фонд соціального страхування України направив 400 мільйонів гривень фінансової допомоги з державного бюджету на виплату допомог по тимчасовій втраті працездатності. Читати дальше »»
30 Березня
Сьогодні, 30 березня, під головуванням заступника Міністра енергетики України Олександра Зоріна відбулася чергова селекторна онлайн- нарада з керівниками державних вугільних підприємств, народними депутатами України, представниками галузевих профспілок та ПАТ « Центренерго». Читати дальше »»
29 Березня
У зв’язку з наявною ситуацію на ДП «ВК «Краснолиманська», пов’язаною з блокуванням органами державної влади рахунків Підприємства та необхідності забезпечення соціальних прав і гарантій працівників, Читати дальше »»
29 Березня
Контроль над проведенням медоглядів - одна з найважливіших складових роботи профспілкового комітету. На Харківському машинобудівному заводі «Світло шахтаря» профспілка і адміністрація підтримують партнерські відносини в цьому питанні, адже обидві сторони зацікавлені в збереженні здоров'я співробітників підприємства.
Читати дальше »»
29 Березня
У зв’язку з наявною ситуацією, що склалася у ДП «ВК «Краснолиманська», голова Покровсько-Мирноградської територіальної профспілкової організації Сиротюк Р.П. звернувся до Прем’єр-міністра України, В.о. Міністра енергетики України, голови Укрвуглепрофспілки Читати дальше »»
RSS