зробити стартовою додати в обране


Архів новин

18 Січня
На Харківському машинобудівному заводі «Світло шахтаря» відбулося перше засідання робочої комісії з підготовки проекту колективного договору на 2021-2023 роки. Читати дальше »»
16 Січня
13 січня поточного року відбулося чергове засідання Президії Торецької територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України. Читати дальше »»
15 Січня
На засіданні Уряду 14 січня 2021 року ухвалено низку рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці працівників. Читати дальше »»
15 Січня
Уряд розробить річний газовий продукт, коли ціна на газ для споживачів фіксуватиметься на рік. Це захистить громадян від непередбачуваних зростань. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль в ефірі програми «Сніданок з 1+1» 15 січня. Читати дальше »»
15 Січня
Держпраці нагадала, що штрафні санкції за порушення законодавства про працю прив’язані до мінімальної зарплати Читати дальше »»
14 Січня
Дії профспілок, спрямовані на недопущення зростання цін на газ і тарифів на електроенергію та комунальні послуги для населення, визначила Президія ФПУ 14 січня 2021 року. Читати дальше »»
13 Січня
Для всіх побутових споживачів в Україні пропонується запровадити державне регулювання ціни на газ на період дії карантинних обмежень або до кінця опалювального сезону. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 13 січня. Читати дальше »»
13 Січня
ФПУ інформує, що для захисту прав профспілок було здійснено низку заходів з метою забезпечення збереження податкових пільг в оподаткуванні профспілкових виплат, а саме: Читати дальше »»
13 Січня
За 12 місяців 2020 року на державних підприємствах вугільної галузі допущено 274 випадки (2019 рік - 334 випадки) загального виробничого травматизму, що на 60 випадків (- 18,0 %) менше, ніж за відповідний період 2019 року. Читати дальше »»
12 Січня
Останніми днями 11—12 січня 2021 року в областях України: на Буковині, Харківщині, Миколаївщині, Львівщині, Вінниччині у Полтаві та інших регіонах відбулись акції протесту проти підвищення комуналки. Читати дальше »»
RSS