зробити стартовою додати в обране


Архів новин

27 Квітня
Федерація профспілок України надала інформацію стосовно звернення заступника голови Профспілки Андрія Зиміна щодо ситуації, яка склалася з невиплатою заробітної плати на державних вугледобувних підприємствах вугільної галузі (інформація додається). Читати дальше »»
27 Квітня
У зв’язку з критичною ситуацією, що склалася з виплатою заробітної плати працівникам ДП « Львіввугілля», трудові колективи відокремлених підрозділів прийняли рішення про проведення 5 травня безстрокової акції протесту у формі пішої ходи до м. Києва з вимогою повного погашення заборгованості по заробітній платі. Акція протесту буде здійснюватися при умові підтримання життєдіяльності шахт. Читати дальше »»
27 Квітня
В організованій Національною спілкою журналістів України і Федерацією профспілок України Всеукраїнській онлайн конференції «Атаки на права працівників: позиція профспілок» узяли участь більше 230 редакторів, члени правління і секретарі НСЖУ, керівники всеукраїнських профспілок і територіальних профоб’єднань ФПУ, І це була найбільша за числом учасників з усіх всеукраїнських онлайн нарад, які проводилися НСЖУ. Читати дальше »»
26 Квітня
Як відомо, Міністерство соціальної політики України надіслало на розгляд СПО об'єднань профспілок розроблений проект Закону України « Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо оптимізації функцій Фонду соціального страхування України», який звужує соціальний захист застрахованих осіб, збільшує фінансове навантаження на роботодавців,звужує повноваження правління Фонду соціального страхування, тощо. Читати дальше »»
26 Квітня
Як повідомлялося раніше, 20 квітня поточного року відбулося засідання Президії Федерації профспілок України, на якому було розглянуто ряд актуальних питань, що стосуються соціально-економічного захисту працівників. Читати дальше »»
26 Квітня
Федерація профспілок України і Національна спілка журналістів України 22 квітня провели прес-конференцію в онлайн режимі на тему: «Атаки на права працівників: позиція профспілок» до якої було підключено 260 учасників із яких 150 журналістів. Читати дальше »»
23 Квітня
Первинна профспілкова організація ХМЗ " Світло шахтаря" організувала змагання з гирьового спорту. Змагання проходили в рамках заходів до 130-річчя заводу і заводської спартакіади, підсумки якої будуть підведені у жовтні. Читати дальше »»
23 Квітня
20 квітня відбулося чергове засідання Президії Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України, на якому терком розглянув питання про подальші дії стосовно підвищення заробітної плати шахтарям. Читати дальше »»
22 Квітня
Пенсійний фонд України видав покрокову інструкцію для майбутніх пенсіонерів; сервісом скористалися вже десятки тисяч українців Читати дальше »»
22 Квітня
21 квітня 2021року у відео форматі у Києві відбулося засідання Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні (Угода про утворення СПО від 08.09.2017). Читати дальше »»
RSS