зробити стартовою додати в обране


Архів новин

2 Лютого
Кабінет Міністрів України встановив порядок надання компенсації деяким категоріям споживачів електричної енергії. Компенсація у розмірі 1,4 млрд гривень надходитиме на рахунки постачальників електроенергії. Читати дальше »»
1 Лютого
В січні 2021 року вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності видобули 2 576 551 тонну вугілля. План виконано на 106 %. Читати дальше »»
29 Січня
З цього питання у Держпраці надали пояснення. Роботодавці не мають права в односторонньому порядку приймати рішення з питань оплати праці, що погіршують умови, встановлені законодавством, угодами і колективними договорами ( в тому числі, щодо зниження розміру зарплати, яка виплачується працівнику). Читати дальше »»
29 Січня
Минулого тижня в Торецькому теркомі Профспілки була проведена зустріч з жителями міста, у яких встановлено автономне опалення, але їм принесли квитанції від тепломережі на оплату додаткових "послуг" на досить-таки чималі суми до 500 грн .: обігрів підвалів, під'їздів, абонплату, транспортування газу. Найдивовижніше, що жителі квартир з індивідуальним опаленням протягом вже декількох років з дня установки автономного обігріву, до сьогоднішнього дня платили тільки за лічильником за спожите теплопостачання в своїх квартирах. Всі виступаючі мешканці міста висловлювали одне і теж питання: за що повинні платити люди, які не мають до послуг тепломережі ніякого відношення? Тим більше, що договори з тепломережею на ці послуги не укладалися. Читати дальше »»
28 Січня
Так, мораторій на проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності продовжує діяти відповідно до Закону № 533-ІХ. Читати дальше »»
28 Січня
Профспілка працівників вугільної промисловості України та трудові колективи шахтарських регіонів дуже занепокоєні ситуацією, яка склалася в ході погодження проекту Концепції реформування вугільної галузі України, який повинен надатися до Кабінету Міністрів України для схвалення. Читати дальше »»
28 Січня
26 січня на засіданні президії Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України було розглянуто питання про підвищення з 1 квітня 2021 року посадових окладів і тарифних ставок працівникам ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля». Читати дальше »»
27 Січня
21 січня поточного року на сайті Профспілки була розміщена інформація стосовно оприлюдненого Міненерго проекту розпорядження КМУ «Про схвалення Концепції реформування вугільної галузі та затвердження плану заходів з її реалізації». З приводу даного проекту документу Профспілка надала свої зауваження та пропозиції. Зазначені пропозиції та зауваження не були враховані. Тому з приводу даного питання Профспілка буде звертатися до Прем’єр – міністра Дениса Шмигаля та Віце – прем’єр міністра України, голови Урядового комітету Олега Уруського. Читати дальше »»
27 Січня
Закон «Про Державний бюджет України на 2021 рік» встановив розмір мінімальної заробітної плати з 1 січня 2021 року на рівні 6000 гривень, а з 1 грудня 2021 – 6500 гривень, що призвело до збільшення розмірів штрафних санкцій за порушення законодавства про працю, передбачених статтею 265 Кодексу законів про працю. Читати дальше »»
25 Січня
21 січня в профспілковій організації ПАТ ХМЗ «Світло шахтаря» відбулась перша в цьому році конференція. Голова профспілкової організації Світлана Щабельна звітувала про роботу профспілкового комітету за минулий рік. Читати дальше »»
RSS