зробити стартовою додати в обране


Архів новин

28 Травня
Основні засади діяльності Федерації профспілок України, як представницького об’єднання понад 4 мільйонів працівників, завжди ґрунтувалися на конституційних принципах законності, демократії і справедливості у розбудові України як правової і соціальної держави. Головним інструментом профспілок у відстоюванні трудових прав і соціально-економічних інтересів працівників залишається соціальний діалог з владою і роботодавцями. Читати дальше »»
28 Травня
VIII З’їзд Федерації профспілок України зазначає, що молодь є значною частиною українського громадянського суспільства, якій належить особливе місце у його формуванні та діяльності профспілок України. Читати дальше »»
27 Травня
18 травня п. р. відбулося засідання Президії Дніпропетровської територіальної організації Укрвуглепрофспілки. На порядку денному було розглянуто питання « Про оздоровлення дітей працівників ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля». Читати дальше »»
26 Травня
Сьогодні, 26 травня на відкритому засідання НКРЕКП було розглянуто питання щодо заборони імпорту електроенергії з Росії та Білорусії, яке також порушувалося на засіданні Президії Укрвуглепрофспілки 21 травня п.р. за участі Міністра енергетики Германа Галущенка. Читати дальше »»
26 Травня
Черговий VIIІ-й З’їзд найчисельнішого національного профоб’єднання - Федерації професійних спілок України відбувся 25 травня 2021 року у Києві у Міжнародному центрі культури та мистецтв профспілок України «Жовтневий палац». Читати дальше »»
25 Травня
VIIІ-й З’їзд найчисельнішого національного профоб’єднання - Федерації професійних спілок України 25 травня 2021 року шляхом відкритого голосування 271 голосами на посаду Голови ФПУ обрав Григорія Осового.

З’їзд ухвалив із зазначеного питання постанову.

Новообраний Голова ФПУ подякував за підтримку та висловив готовність працювати разом з усіма спілчанами над втіленням у життя рішень З’їзду, спрямованих на вирішення найбільш актуальних соціально-економічних та трудових питань. Читати дальше »»
25 Травня
Черговий VIIІ-й З’їзд найчисельнішого національного профоб’єднання - Федерації професійних спілок України розпочав свою роботу 25 травня 2021 року у Києві у "Жовтневому палаці". Читати дальше »»
24 Травня
20 травня 2021 року відбувся VII з'їзд Громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Україна». Читати дальше »»
24 Травня
У зв'язку з пенсійною реформою в Україні з січня 2022 року відбудеться черговий етап підвищення вимог до страхового стажу. Читати дальше »»
21 Травня
Ситуацію, яка склалася у вугільній промисловості України та заходи щодо забезпечення подальшої сталої роботи вугільних підприємств і належного соціального захисту працівників вугільної галузі було обговорено на черговому засідання Президії ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України, яке відбулося 21 травня поточного року за безпосередньої участі Міністра енергетики України Германа Галущенка. Читати дальше »»
RSS