зробити стартовою додати в обране


Архів новин

22 Липня
У зв'язку з внесенням змін до наказу Міністерства юстиції України від 18.11.2016 р. № 3268/5 змінені кількість та редакції форм реєстраційних заяв, які набрали чинності з 11 липня 2021 року. Читати дальше »»
20 Липня
З 6 по 9 вересня 2021 року в с. Коблеве Миколаївської області на базі відпочинку "Парадиз" відбудеться ХІV Всеукраїнська спартакіада працівників вугільної промисловості України. Читати дальше »»
20 Липня
Профспілка працівників вугільної промисловості та всі трудові колективи державних вугледобувних підприємств вкрай занепокоєні ситуацією, яка на даний час стрімко загострюється у зв’язку з намірами Уряду по введенню додаткових умов в Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для реструктуризації вугільної галузі.. Читати дальше »»
16 Липня
15 липня в Міненерго України відбулася зустріч представників профспілок Львівщини з керівництвом Міністерства. В зустрічі, зокрема, взяли участь перший заступник Міністра Юрій Власенко, заступник Міністра Олексій Кураков, голови первинних профспілкових організацій Львівської територіальної організації Укрвуглепрофспілки на чолі з головою Олегом Турчиним та заступник голови Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрій Зимін Читати дальше »»
14 Липня
Сьогодні, 14 липня на засіданні Уряду прийнято розпорядження відповідно до якого виділено майже 400 млн. грн. на погашення заборгованості по виплаті зарплати шахтарям. Читати дальше »»
13 Липня
13 липня 2021 року в місті Києві відбулася IV Міжнародна вугільна конференція на тему: «Вугільні регіони України: справедлива трансформація та видобуток вугілля. Український та міжнародний досвід». Читати дальше »»
9 Липня
За оперативними даними першого півріччя 2021 року особи з інвалідністю внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання уклали 5 530 договорів для проходження лікування на базі санаторно-курортних закладів за кошти Фонду соціального страхування України. Читати дальше »»
8 Липня
До травня цього року українці мали можливість отримувати субсидію як у грошовій готівковій формі (“живими грошима” на банківську картку або через пошту), так і в грошовій безготівковій формі (коли Ощадбанк перераховував суми надавачам житлово-комунальних послуг).. Читати дальше »»
7 Липня
6 липня 2021 року в Кабінеті Міністрів України проведено засідання новоутвореного рішенням Уряду Координаційного центру з питань трансформації вугільних регіонів. Читати дальше »»
6 Липня
На Президії Торецької територіальної організації Укрвуглепрофспілки, в якій взяли участь заступник генерального директора ДП «Торецьквугілля» Родіон Прудніков, директор з кадрів та соціальних питань Володимир Герт, була розглянута актуальна інформація щодо ситуації у вугільній галузі. Читати дальше »»
RSS