зробити стартовою додати в обране


Архів новин

19 Жовтня
18 жовтня Закон України про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік, яким передбачається додаткове виділення 1 млрд. грн. на заробітну плату працівникам вугледобувних підприємств повернуто до Верховної Ради України з підписом Президента. Читати дальше »»
18 Жовтня
Під час проведення Всеукраїнської акції протесту профспілок 7 жовтня ц. р. в Будинку Уряду України відбулася зустріч з Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля з представниками всеукраїнських профспілок на національному рівні, в якій прийняв участь і голова Укрвуглепрофспілки Андрій Зимін. Читати дальше »»
13 Жовтня
Закон України про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" щодо реалізації соціальних заходів та інфраструктурних проектів( реєстр. № 6052) підписано головою Верховної Ради України та направлено на підпис Президенту України. Читати дальше »»
12 Жовтня
11 жовтня в Міністерстві енергетики України відбулася робоча зустріч голови Укрвуглепрофспілки Андрія Зиміна з Міністром Германом Галущенко за участі першого заступника Міністра Юрія Власенка. Читати дальше »»
8 Жовтня
Профспілка працівників вугільної промисловості України взяла активну участь у попереджувальній Всеукраїнській акції протесту профспілок під гаслом: «ЗАХИСТИМО СВОЇ ТРУДОВІ ПРАВА і СВОБОДИ НА ОБ'ЄДНАННЯ В ПРОФСПІЛКИ. ЗДОБУДЕМО КРАЩЕ ЖИТТЯ!» Читати дальше »»
8 Жовтня
Уже всі заклади охорони здоров’я України формують медичні висновки замість видачі паперових лікарняних – сьогодні створено майже 1,4 млн медвисновків про тимчасову непрацездатність, 90% з яких у разі загальних захворювань або травм. На їх підставі було сформовано і передано до Фонду соціального страхування України на оплату 130 тисяч е-лікарняних. Читати дальше »»
6 Жовтня
З першого жовтня Україна повністю перейшла на електронні лікарняні. Після завершення перехідного періоду до правил створення медичних висновків і роботи з е-лікарняними було внесено ряд змін – їх напрацювали, аналізуючи зворотній зв’язок від усіх учасників процесу, наявні пропозиції, зауваження і кейси. Це дозволило оптимізувати кожну з ланок і мінімізувати можливі помилки. Читати дальше »»
4 Жовтня
30 вересня відбулося чергове засідання Президії Торецької територіальної організації Профспілки.На порядку денному обговорювалися питання актуальні і серйозні. По-перше, голова теркому Василь Щербань проінформував присутніх про підсумки Пленуму ЦК ППВПУ який відбувся 23 вересня , де були озвучені і розглянуті найболючіші проблеми вугільної галузі, - її трансформація, закриття шахт і дії Укрвуглепрофспілки. В роботі Пленуму взяли участь представники Міненерго, інших центральних органів виконавчої влади, генеральні директори держпідприємств, керівники облдержадміністрацій, профспілкові лідери. Читати дальше »»
1 Жовтня
За повідомленням Урядового порталу 22 вересня поточного року Кабінет Міністрів України прийняв Постанову №1024 « Про Про схвалення Концепції Державної цільової програми справедливої трансформації вугільних регіонів України на період до 2030 року». Читати дальше »»
30 Вересня
Міністерство енергетики виконує всі належні заходи, передбачені планом підготовки до проходження осінньо-зимового періоду 2021/22. Читати дальше »»
RSS