зробити стартовою додати в обране


Архів новин

8 Грудня
До Центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України надходять звернення від трудових шахтарських колективів з приводу ситуації, яка склалася на державних вугледобувних підприємствах з відсутністю грошових коштів, необхідних на виплату заробітної плати і погашеннянаявн6их боргів з неї. У відповідності до отриманих звернень голова Профспілки Андрій Зимін направив листа до Міністра енергетики України Германа Галущенка, в якому зазначається наступне. Читати дальше »»
7 Грудня
Територіальними та первинними організаціями Профспілки працівників вугільної промисловості України направляються звернення до керівництва Держави, Уряду України, профільного Міністра, очільників обласних адміністрацій, народних депутатів України стосовно не вирішення питання щодо бюджетного фінансування вугільної галузі по відповідних програмах та відсутності дієвих заходів по виплаті заробітної плати шахтарям і невідкладного погашення заборгованості з неї до кінця поточного року. Такі звернення нещодавно направлені Покровсько-Мирноградською, Торецькою, Львівською, Селидівською територіальними організаціями Укрвуглепрофспілки. Читати дальше »»
6 Грудня
На початку листопада освітян і окремих держслужбовців, для яких визначена обов'язковість вакцинації від COVID-19, однак які відмовились від її проведення, було відсторонено від роботи. А з 09 грудня обов’язкове щеплення буде також поширено на соціальних працівників і робітників стратегічних підприємств. Читати дальше »»
6 Грудня
До 31 грудня 2021 року в Україні діє карантин. Державна комісія ТЕБ та НС встановила з 23 вересня 2021 року «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території всіх регіонів України. Читати дальше »»
6 Грудня
У зв’язку з критичною ситуацією, що склалася на державних вугледобувних підприємствах з виплатою заробітної плати працівникам та погашенням заборгованості з неї голова Профспілки Андрій Зимін направив звернення до Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля. Читати дальше »»
2 Грудня
З 1 грудня було збільшено мінімальний розмір витрат на здійснення медичного і стороннього догляду за потерпілими на виробництві, які у повному обсязі компенсує Фонд соціального страхування України. Читати дальше »»
2 Грудня
25 листопада, відбулося чергове засідання Президії Торецької територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України , на якому було розглянуто питання – про виконання Постанови Президії теркому Профспілки від 28.05.2021 року «Про підсумки виконання розділу «Умови охорони праці» колективного договору ДП «Торецьквугілля» за 4 місяці 2021 року роботи господарських керівників та профспілкових комітетів шахт щодо покращення умов праці» та «Про підсумки оздоровлення трудящих ДП «Торєцьквугілля» та членів їх сімей у 2021 р.» Читати дальше »»
1 Грудня
З 01 грудня 2021 року в Україні планово збільшився розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб – з 2 379 гривень до 2 481 гривні. Читати дальше »»
1 Грудня
В листопаді 2021 року вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності видобули 2 490 654 тонни вугілля. План виконано на 107 %. Державні шахти видали на- гора 339 545 тонн вугілля. Планове завдання виконано на 68%. Читати дальше »»
1 Грудня
На лист Профспілки працівників вугільної промисловості України від 20.09.2021р № 01/177 щодо відновлення права на пенсію за віком на пільгових умовах працівників, зайнятих на підземних роботах 50 і більше відсотків робочого часу Міністерство соціальної політики надало відповідь. Читати дальше »»
RSS