зробити стартовою додати в обране


Архів новин

19 Листопада
Відомості про трудову діяльність працівника зберігаються в складі персональної облікової картки застрахованої особи у реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування. Читати дальше »»
19 Листопада
Для підвищення ефективності роботи шахт ДПЕК Енерго в умовах кризи галузі та у зв'язку зі зменшенням виробничих одиниць через завершення відпрацювання запасів з 1 січня 2022 року шахтоуправління Західного Донбасу працюватимуть у новій конфігурації. Зміни допоможуть підприємствам ДТЕК Павлоградвугілля оперативно забезпечувати якісним паливом ТЕС ДТЕК Енерго, які підтримують стабільність української енергосистеми та енергонезалежність країни. Читати дальше »»
18 Листопада
Верховна Рада України прийняла в першому читанні Проект Закону України «Про Державний Бюджет України на 2022 рік», яким передбачається виділення на вугільну галузь України 3,1 млрд. грн. Профспілка працівників вугільної промисловості України стурбована ситуацією,яка склалася із забезпеченням видатків Мненерго на вугільну галузь відповідно до проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік». Наслідком постійного недофінансування галузі буде подальше загострення соціальної напруги в трудових шахтарських колективах у зв’язку з несвоєчасною виплатою протягом року заробітної плати працівникам. Враховуючи вищевикладене голова Профспілки Андрій Зимін направив звернення до народних депутатів України, членів Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Михайла Бондара та Вікторії Гриб щодо підтримання пропозицій Міненерго при розгляді проекту Державного бюджету на 2022 рік у другому читанні.
Читати дальше »»
18 Листопада
Під головуванням першого заступника міністра енергетики Юрія Власенка 12 листопада відбулося чергове засідання Постійно діючої комісії з охорони праці та промислової безпеки у вугільній промисловості Міненерго. Читати дальше »»
17 Листопада
У зв’язку з критичною ситуацією, яка склалася на державних вугледобувних підприємствах через недостатнє бюджетне фінансування галузі, незабезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівникам голова Укрвуглепрофспілки Андрій Зимін направив звернення до народних депутатів України, членів Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Михайла Бондара та Вікторії Гриб. Читати дальше »»
17 Листопада
Мінекономіки затвердило порядок впровадження електронного документообігу в системі управління охороною праці. Відповідний наказ Міністерства економіки України № 839-21 від 28 жовтня 2021 року був зареєстрований в Міністерстві юстиції України 11 листопада 2021 року за № 1488/37110. Читати дальше »»
17 Листопада
Голова Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрій Зимін звернувся з листом до Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля стосовно необхідності спрямування відповідних бюджетних коштів на потреби забезпечення безпечного стану охорони праці на вугільному виробництві. Читати дальше »»
17 Листопада
16 листопада відбулося зсідання Федерації профспілок України, на якому було прийнято рішення про проведення 16 грудня поточного року засідання Ради ФПУ у режимі відео конференціїі. Читати дальше »»
15 Листопада
Голова Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрій Зимін звернувся до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо кадрових питань. Читати дальше »»
12 Листопада
Звернення направлено за підписами голови ФПУ Григорія Осового та голови Укрвуглепрофспілки Андрія Зиміна. Читати дальше »»
RSS