зробити стартовою додати в обране


Архів новин

26 Березня
Голова Укрвуглепрофспілки Віктор Турманов звернувся до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням врегулювати питання виплати поточної заробітної плати і погашення заборгованості з неї працівникам вугільної галузі, а також наголосив, що подальша невирішеність даного питання може призвести до некерованих протестних акцій, як в регіонах, так і в місті Києві. Читати дальше »»
26 Березня
Кабінет Міністрів України продовжив до 1 травня 2021 року дію фіксованої ціни на електроенергію для побутових споживачів у розмірі 1,68 грн/кВт-год, свідчить оприлюднена у четвер на "Урядовому порталі" постанова №238 від 24 березня 2021 року. Читати дальше »»
26 Березня
З 29 березня по 2 квітня 2021 року в м. Мирноград відбудеться навчання членів Покровсько-Мирноградської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України з охорони праці. Читати дальше »»
25 Березня
Первинна профспілкова організація Профспілки працівників вугільної промисловості України Харківського машинобудівного заводу "Світло шахтаря" провела навчання профспілкових активістів. Читати дальше »»
25 Березня
Щомісячні страхові виплати для потерпілих на виробництві та їх родин, які фінансуються Фондом соціального страхування України, зростуть на 11%. Проведення перерахунку зазначених страхових виплат Кабінет Міністрів України затвердив на своєму засіданні 24.03.2021. Прийнятий проект постанови Мінсоцполітики розробило на виконання Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування». Читати дальше »»
24 Березня
До ЦК Профспілки продовжують надходити листи від територіальних і первинних профспілкових організацій стосовно вирішення нагальних питань по забезпеченню стабільної діяльності вугледобувних підприємств та належного соціального захисту працівників вугільної галузі. Читати дальше »»
24 Березня
З 1 квітня 2021 року в Україні будуть перераховані виплати пенсіонерам, які продовжують працювати. Однак підвищення торкнеться тих, хто пішов на пенсію більше двох років тому. Читати дальше »»
23 Березня
Федерація профспілок України 19 березня звернулась до Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О. щодо відновлення порушених прав працівників на отримання допомоги з тимчасової втрати працездатності.   Читати дальше »»
23 Березня
У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Україні внаслідок COVID-19 змінений порядок роботи транспорту в регіонах з «червоним» рівнем епідемічної небезпеки. Тепер рішення щодо карантинних обмежень на автотранспорті та залізниці у регіонах «червоної» зони прийматимуть регіональні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у кожній області. Читати дальше »»
22 Березня
Згідно з протокольним рішенням наради, яка відбулася в Міненерго України 17.03.2021 з питань погашення заборгованості по заробітній платі працівникам ДП «Львіввугілля», 22 березня відбулася онлайн-нарада під головуванням заступника Міністра О.Зоріна. В даній нараді прийняли, представник ПАТ «Центренерго» Віталій Довгаль, народний депутат України Михайло Бондар, керівники державних вугледобувних підприємств, а також заступник голови Укрвуглепрофспілки Андрій Зимін та голови відповідних територіальних і первинних організацій Профспілки Читати дальше »»
RSS