зробити стартовою додати в обране


Архів новин

7 Червня
Верховна Рада України 2 червня ц.р. прийняла за основу законопроєкт №3515 про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо врегулювання питань формування прожиткового мінімуму та створення передумов для його підвищення. Читати дальше »»
3 Червня
Реабілітаційне лікування на базі санаторно-курортних закладів дозволяє швидше відновитись після важких захворювань, операцій і травм, а в деяких випадках уберегти від настання первинної інвалідності. Читати дальше »»
3 Червня
Щороку 1 червня 60 країн світу відзначають День захисту дітей. В цей день для дітей влаштовують різні розважальні заходи:конкурси з подарунками, концерти, вистави,тощо. Читати дальше »»
3 Червня
Як повідомляє Департамент охорони праці ФПУ, 2 червня ц.р. відбулось засіданні робочої групи СПО об’єднань профспілок щодо розгляду доопрацьованого Мінекономіки проєкту Закону України «Про безпеку та здоров'я працівників на роботі» (із змінами в редакції станом на 17.05.2021) та отриману від Мінекономіки Таблицю щодо врахування або відхилення пропозицій і зауважень заінтересованих сторін, в тому числі профспілкової сторони, у той спосіб, який Мінекономіки вважала за доцільне. Читати дальше »»
2 Червня
Вже з 1 липня набирає чинності Закон, яким передбачено запуск обігу землі сільськогосподарського призначення в Україні. Втім, до цього має бути готова не лише держава, а й власники земельних ділянок. Особливо напередодні запуску ринку землі рекомендовано дотримуватись двох правил: Читати дальше »»
1 Червня
В травні 2021 року вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності видобули 2 201 200 тонни вугілля. План виконано на 109 %. Читати дальше »»
31 Травня
За 4 місяці 2021 року на державних підприємствах вугільної галузі допущено 106 випадків (2020 рік - 86 випадків) загального виробничого травматизму, що на 20 випадків (23,3 %) більше, ніж за відповідний період 2020 року. Читати дальше »»
31 Травня
27 травня ц.р. відбулася Всеукраїнська онлайн-нарада з питань дитячого оздоровлення, на яку було запрошено Федерацію профспілок України в особі заступника Голови ФПУ Євгена Драп’ятого. Читати дальше »»
31 Травня
28 травня 2021р. відбулося чергове засідання Президії Торецької територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України. На початку засідання голова теркому Василь Щербань поділився з присутніми інформацією про проведене 21 травня2021р. засідання президії ЦК ППВПУ, на якому був присутній новий очільник Міненерго Герман Галущенко. Читати дальше »»
28 Травня
21 травня п. р. відбулося засідання Президії ЦК Профспілки, на якому членами Президії були поставлені питання щодо організації та проведення літньої оздоровчої кампанії працівників вугледобувних підприємств, дітей та їх родин. Читати дальше »»
RSS