зробити стартовою додати в обране


Архів новин

29 Жовтня
За ініціативи Профспілки працівників вугільної промисловості України група народних депутатів направила депутатське звернення до Президента України стосовно збільшення видатків за бюджетною програмою «Реструктуризація вугільної галузі» на 1,0 млрд грн., які мають бути спрямовані на виплату заробітної плати шахтарям. У зверненні зазначається наступне. Читати дальше »»
29 Жовтня
Уряд виконує обіцянку щодо незмінної ціни на газ. Завдяки річним продуктам ціна на газ для всіх людей не буде змінюватися до кінця опалювального сезону. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час вступної промови на засіданні Уряду 28 жовтня. Читати дальше »»
28 Жовтня
Лікарняні і декретні допомоги фінансуються Фондом соціального страхування України у хронологічному порядку – залежно від дати отримання заяви-розрахунку від роботодавця. Тож і для паперових, і для електронних лікарняних саме дата подання заяви визначає отримання матеріального забезпечення. Слідкувати за станом виплат можна у телеграм-каналі ФССУ: https://t.me/socialfund, а нижче наводимо основні правила оформлення заяв-розрахунків. Читати дальше »»
26 Жовтня
26 жовтня в Міністерстві енергетики України відбулася зустріч керівництва Профспілки працівників вугільної промисловості України з Міністром енергетики України Германом Галущенко за участі першого заступникам Міністра Юрія Власенка. В даній зустрічі прийняли участь представники Львівської територіальної організації Профспілки, а також народний депутат України Михайло Бондар. Читати дальше »»
25 Жовтня
За 9 місяців 2021 року на державних підприємствах вугільної галузі допущено 264 випадки (2020 рік - 197 випадків) загального виробничого травматизму, що на 67 випадків (34,0 %) більше, ніж за відповідний період 2020 року. Читати дальше »»
22 Жовтня
Враховуючи на зараз вкрай критичну ситуацію у вугільній галузі, багаточисельні звернення від шахтарських колективів, Голова Профспілки Андрій Зимін в черговий раз звернувся до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням прискорити виконання Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» (№ 1807-ІХ) Читати дальше »»
21 Жовтня
Уряд посилив правила в регіонах, де встановлено «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень епіднебезпеки Наявність як у водіїв, так і у пасажирів документів, які б підтверджували їх COVID-безпечність, є необхідною умовою для регулярних та нерегулярних перевезень у будь-якому виді транспорту. Читати дальше »»
21 Жовтня
У Будинку профспілок у Києві 19 жовтня відбулася нарада керівників всеукраїнських галузевих профспілок і територіальних профоб’єднань.   Читати дальше »»
21 Жовтня
Як відомо, з 1 жовтня 2021 року країна повністю перейшла на електронні лікарняні. Оформлення всіх лікарняних тепер відбувається виключно з внесенням даних в електронну систему охорони здоров'я. Разом із цим, у зв’язку із новизною цієї електронної системи почали виникати проблеми і питання щодо процедури проходження, отримання, оформлення електронних лікарняних Читати дальше »»
20 Жовтня
Щодо Вимоги III „Забезпечити до 1 липня 2015 року погашення заборгованості з виплати заробітної плати в повному обсязі на державних підприємствах та підприємствах, у яких частка майна належить державі. Вжити вичерпних заходів для погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах інших форм власності”. Читати дальше »»
RSS