зробити стартовою додати в обране


Архів новин

10 Листопада
Кабінет Міністрів України під час засідання 10 листопада ухвалив рішення щодо початку створення вертикально-інтегрованої компанії за участю державної компанії «Центренерго». Читати дальше »»
9 Листопада
Центральний комітет Профспілки працівників вугільної промисловості України з глибоким сумом повідомляє, що 8 листопада на 80 році пішов з життя Михайло Федорович Орел, колишній голова Кіровоградської територіальної організації Профспілки. Читати дальше »»
9 Листопада
Запровадження обов’язкової вакцинації проти COVID-19 є однією з найбільш обговорюваних тем в Україні, яка викликає багато питань, насамперед у сфері трудового права. Читати дальше »»
6 Листопада
5 листопада в Міністерстві енергетики України відбулася зустріч Міністра Германа Галущенка з представниками Добропільської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України. В даній зустрічі приймали участь голова Профспілки Андрій Зимін та помічник голови Профспілки Віктор Турманов, а також народний депутат України Вікторія Гриб і генеральний директор ДП «Добропіллявугілля – видобуток» Олег Водоп'янов. Читати дальше »»
5 Листопада
З наступного тижня невакциновані українці, які перехворіли на коронавірусну інфекцію, зможуть отримати цифровий COVID-сертифікат про одужання, який дозволятиме упродовж 90-ти діб без обмежень працювати, відвідувати заклади та пересуватись в жовтій та червоній зонах карантину (відповідно до особливостей постанови КМУ № 1236). Читати дальше »»
5 Листопада
Допомоги за лікарняними листками не надаються працівникам, яких було відсторонено від роботи через відмову або ухилення від обов’язкового профілактичного щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19. Виплата не здійснюється за ті дні тимчасової непрацездатності, які збігаються з днями відсторонення від виконання обов’язків. Читати дальше »»
4 Листопада
2 листопада 2021 року Головою Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні Григорієм Осовим направлено головам депутатських фракцій і груп у Верховній Раді України звернення із закликом до народних депутатів України не підтримувати при голосуванні проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (нова редакція) та інших законодавчих актів України», реєстр. № 3663 від 15.06.2020, розгляд якого у першому читанні заплановано на пленарному засіданні парламенту 6 листопада 2021 року. Читати дальше »»
3 Листопада
08.11.2021 р. набирає чинності Наказ від 04.10.2021 р. № 2153 Міністерства охорони здоров’я (далі – Наказ № 2153), яким затверджено Перелік професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним щепленням. Читати дальше »»
2 Листопада
1 листопада на держшахти було перераховано 671,4 млн грн на зарплати гірникам, як і було заплановано. Кошти буде використано для повного погашення заборгованості за липень і серпень, а також на виплату зарплати шахтарям за вересень 2021 року. Читати дальше »»
1 Листопада
В жовтні 2021 року вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності видобули 2 309 650 тонн вугілля. План виконано на 101%. Державні шахти видали на - гора 347 463 тонни вугілля. Планове завдання виконано на 66%. Читати дальше »»
RSS