зробити стартовою додати в обране


Архів новин

4 Березня
4 березня Президент України підписав Закон України "Про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення проведення конкурсів на зайняття посад державної служби та інших питань державної служби" щодо відновлення проведення конкурсів на зайняття посад державної служби. У цьому документі враховані правки глави держави щодо "повноважень в.о. міністрів". Читати дальше »»
4 Березня
27 лютого ставок села Варварівка був «окупований» шахтарями. Дніпропетровська територіальна організація Укрвуглепрофспілки організувала традиційні змагання зі спортивної зимової риболовлі. Три автобуса привезли шахтарів - любителів рибної ловлі з Павлограда, Тернівки та Першотравенська. Читати дальше »»
3 Березня
Cтраховий стаж та заробітна плата обчислюються на основі даних, що містяться в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування. Читати дальше »»
2 Березня
Під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля 2 березня відбулася нарада щодо річного продукту на газ. Читати дальше »»
2 Березня
Як відомо, 23 лютого відбулося позачергове пленарне засідання Верховної Ради України, на якому було прийнято Закон України « Про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення проведення конкурсів на зайняття посад державної служби та інших питань державної служби» з пропозиціями Президента України від 18 лютого 2021 року (ресстр. № 4531). Відповідну законодавчу ініціативу підтримало 267 народних депутатів. Читати дальше »»
1 Березня
Шановні спілчани!

Щиро вітаю всіх Вас з 30-річчям від дня створення Профспілки працівників вугільної промисловості України. Наша Профспілка була заснована 1 березня 1991 року Всеукраїнською установчою конференцією, в якості громадської організації, що об’єднує представників установ, навчальних закладах та підприємств вугільної промисловості України. Читати дальше »»
1 Березня
25 лютого відбулась нарада робочої групи СПО об'єднань профспілок спільно з менеджерами Проєкту ЄС – МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні» щодо законопроєкту «Про безпеку та здоров’я працівників на роботі» в редакції Мінекономіки. Читати дальше »»
1 Березня
В лютому 2021 року вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності видобули 2 555 628 тонн вугілля. План виконано на 119 %. Читати дальше »»
28 Лютого
Президент Володимир Зеленський підписав Закон Про внесення змін до Закону України Про компенсацію громадянам втрати частини доходів у зв'язку з порушенням термінів їх виплати »№ 1214-ІХ, який Верховна Рада прийняла 4 лютого 2021 року, - повідомили в Офісі Президента. Читати дальше »»
27 Лютого
25 лютого 2021 року відбулося чергове засідання правління Фонду соціального страхування України з порядком денним: про внесення змін до Порядку призначення, перерахування та проведення страхових виплат; затвердження Положення про фінансування витрат на спеціальний медичний, постійний сторонній догляд та побутове обслуговування потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання; затвердження Положення про фінансування витрат на додаткове харчування потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання; затвердження Порядку розроблення та затвердження заходів з профілактики страхових випадків, що здійснюються за рахунок коштів Фонду; затвердження Порядку обробки персональних даних у базах персональних даних Фонду; внесення змін до структури органів та граничної чисельності працівників Фонду; внесення змін до Положення про умови оплати та стимулювання праці працівників Фонду соціального страхування України; затвердження Програми робіт Фонду на 2021рік; кадрові та інші питання. Читати дальше »»
RSS