зробити стартовою додати в обране


Архів новин

20 Травня
19 травня на черговому засіданні Уряд прийняв рішення щодо уточнення змін в умовах призначення житлових субсидій, запропонованих Міністерством соціальної політики. Читати дальше »»
20 Травня
Уряд підтримав проект закону щодо удосконалення процедури вирішення індивідуальних трудових спорів. Відповідне рішення було ухвалено на черговому засіданні Уряду 19 травня. Читати дальше »»
19 Травня
Питання надійного та ефективного захисту прав людини праці, у тому числі і права на гідну і безпечну працю, будуть у центрі уваги делегатів VIII з’їзду Федерації профспілок України, що відбудеться 25 травня цього року. Про це заявив Голова ФПУ Григорій Осовий, виступаючи 18 травня на відкритті семінару-наради «Підсумки роботи технічних інспекторів праці членських організацій ФПУ з 2020 рік, сучасні виклики та пріоритетні завдання на 2021 – 2022 роки», яка присвячена 103-річниці з дня утворення технічної інспекції праці профспілок України. Читати дальше »»
18 Травня
Міністр енергетики Герман Галущенко закликав голову Нацкомісії, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), Валерія Тарасюка заборонити імпорт електроенергії з Росії та Білорусі на підставі підписаного президентом Володимиром Зеленським закону №1396-ІХ. Читати дальше »»
18 Травня
Звільнення відбулися за пропозицією новопризначеного міністра Германа Галущенка. Читати дальше »»
17 Травня
Більшість пенсіонерів, яким зараз доставляє виплати Укрпошта, переведуть на отримання виплат в банки. Ощадбанк при цьому стане базовим по обслуговуванню пенсіонерів. Читати дальше »»
14 Травня
Міністр енергетики Герман Галущенко 12 травня зібрав усіх керівників державних вугледобувних підприємств на нараду, на якій обговорили нагальні проблеми вугільної галузі. Читати дальше »»
14 Травня
13 травня, відбулося засідання Ради ФПУ, на якому прийнято рішення про проведення VIII З’їзду Федерації профспілок України 25 травня 2021 року в м. Києві. Читати дальше »»
13 Травня
За 4 місяці 2021 року на державних підприємствах вугільної галузі допущено 106 випадків (2020 рік - 86 випадків) загального виробничого травматизму, що на 20 випадків (23,3 %) більше, ніж за відповідний період 2020 року. Читати дальше »»
12 Травня
Міністерство енергетики досягло домовленостей із Міністерством фінансів щодо термінового погашення заборгованості із заробітної плати шахтарям за поточний рік. Читати дальше »»
RSS