зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

1 Липня 2020
Огляд діяльності Торецької територіальної організації Профспілки за червень 2020 р.
Звернення голови Торецької територіальної організації Профспілки до:

- /повторно/ Народних депутатів України Яковенко Е. Г.,Королевської Н.Ю. щодо проблем, які потребують втручання стосовно поновлення пільг на оплату листів тимчасової непрацездатності у повному обсязі, зарахування страхового стажу в зв’язку із заборгованістю вугільних підприємств по єдиному соціальному внеску, зарахування пенсійного стажу по Спискам 1 і 2 працівникам, які перебувають у підземних умовах 50% робочого часу, забезпечення побутовим паливом працівників шахт у стадії ліквідації також з проханням втрутитися в ситуацію, яка склалася на шахті «Нова» і сприяти у рішенні питання виплати працівникам шахти заборгованості із заробітної плати за 2014р.

-голови Укрвуглепрофспілки Турманова В.І. , у сприянні вирішення питання часткового погашення існуючої заборгованості перед ДП «Торецьквугілля» при находженні грошових коштів від ПАТ «Центренерго» на рахунок ДП «Держвуглепостач». у зв´язку з заборгованістю з боку ДП «Держвуглепостач» в розмірі 92,9 млн.грн. за відвантажену вугільну продукцію в серпні-грудні 2018р.

-голови Донецької обласної державної адміністрації Кириленко П.О. та голови Укрвуглепрофспілки Турманову В.І. з проханням втрутитися щодо ситуації яка склалася на ТДВ «Орендне підприємство «Шахта імені Святої Матрони».
Також в червні Торецьким теркомом Профспілки було проведено:

- розширене засідання Ради директорів державного підприємства «Торецьквугілля» та Президії територіальної організації ППВПУ.

На засіданні Ради директорів були розглянуті питання: про хід підготовки ДП «Торецьквугілля» до осінньо-зимового періоду 2020-2021.р.; про організацію та підготовку проведення професійного свята «День шахтаря»; про стан охорони праці та промислової безпеки на відокремлених підрозділах державного підприємства, про діяльність оздоровчого центру «Шахтар» в літній період 2020р. З розглянутих питань були прийняті відповідні Постанови;

-Засідання Президії Торецького теркому Профспілки, на якому були розглянуті важливі питання діяльності профспілки і державного підприємства «Торецьквугілля» та прийняті відповідні рішення.

На засіданні також було прийнято Постанову про перенесення через карантин звітно-виборної кампанії та проведення її в вересні-жовтні поточного року. Звітно-виборна конференція територіальної організації запланована на 13 листопада 2020 року.

30.06.2020 року за участі представників Торецької територіальної організації Профспілки був проведений інформаційний пікет профспілкових організацій області щодо не припустимості прийняття законопроекту № 2681 (щодо окремих питань діяльності професійних спілок).

По матеріалам Торецької територіальної організації Профспілки