зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

1 Грудня 2020
Засідання Генеральної ради МКП
Відбулося засідання Генеральної ради МКП 24-25 листопада 2020 року, на якому було прийнято цілеспрямовану та амбітну програму роботи на наступний рік із схваленням трьох передових кампаній: «Новий суспільний договір для відновлення та стійкості», «Клімат і зайнятість – запорука нашої роботи» та «Демократія для людей».

Кампанії підкріплені чотирма напрямками дій: мир, демократія та права; регулювання економічної влади; глобальні зрушення – справедливий перехід; рівність.

З цієї нагоди Генеральний секретар МКП Шаран Барроу заявила: «Перед лицем чотирьох взаємопов’язаних криз – пандемії, нерівності, виключенні на підставі раси чи статі та кліматичних змін – ці передові кампанії та напрямки дій будуть покладені в основу реалізації терміново необхідного нового суспільного договору поряд з відновленням та стійкістю, в основі яких лежать робочі місця, – робочі місця, сприятливі для клімату, права, справедлива заробітна плата, загальний соціальний захист та інтеграція. Вирішення глобальним профспілковим рухом цих проблем є життєво важливим».

Інформація за посиланням:
Федерація профспілок України