зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

29 Квітня 2021
Дитячий конкурс малюнків "Охорона праці очима дітей".
28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, на Харківському машинобудівному заводі «Світло шахтаря» підвели підсумки заводського етапу Всеукраїнського дитячого конкурсу малюнків "Охорона праці очима дітей".



Голова профспілкової організації Щабельна С.І. і менеджер з охорони праці Бачило В.Б. вручили подарунки і призи батькам переможців і учасників конкурсу.

- Організовуючи цей конкурс, адміністрація і профком були впевнені, що діти, як ніхто інший, зможуть щиро і тонко передати через свої малюнки значимість дотримання елементарних правил, - зазначила Світлана Щабельна. - І нашим конкурсантам це вдалося. Роботи одних вражають своєю безпосередністю, роботи інших чіпають глибиною бачення теми.


Всього на розгляд журі надійшло 13 конкурсних робіт. 5 з них були відібрані для участі в регіональному етапі конкурсу малюнка "Охорона праці очима дітей".

У заводському етапі конкурсу взяли участь діти співробітників Служби головного технолога, Служби головного конструктора, Інструментального, Термічного, Автотранспортного цехів, Механічного цеху №3, Департаменту управління якістю та невідповідностями, Служби головного металурга, Служби головного механіка, філії ІТЦ ТОВ Корум Груп.

Організатори конкурсу висловили величезну подяку батькам за те, що вони вже зараз закладають в дітях розуміння важливості дотримання правил безпеки і в побуті, і в навчанні, і в своєму подальшому дорослому житті.
Подарунки та призи отримали всі учасники конкурсу!

За матеріалами первинної профспілкової організації ХМЗ " Світло шахтаря"