зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

9 Жовтня 2020
На засіданні Уряду були розглянуті питання вугільної галузі.
Сьогодні, 9 жовтня, відбулося чергове засіданні Кабінету Міністрів України, на якому були розглянуті деякі питання, що стосуються вугледобувної галузі та прийняті відповідні рішення. Зокрема, була розглянута Постанова « Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для погашення заборгованості із заробітної плати працівникам ПрАТ “Шахта “Надія".

У Пояснювальній записці до зазначеної Постанови зазначається, що дана ініціатива розроблена з метою погашення заборгованості з оплати праці ПрАТ « Шахта « Надія». Згідно даної Постанови затверджується порядок використання коштів, передбачених у Державному бюджеті на 2020 рік за програмою « Погашення заборгованості із заробітної плати ПрАТ « Шахта «Надія», які надаються ПрАТ « Шахта « Надія» на безповоротній основі на погашення заборгованості по заробітній платі та здійснення обов’язкових платежів, пов’язаних з виплатою заробітної плати.

Також на засіданні Уряду була розглянута Постанова «Про внесення зміни до пункту 3 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення гірничорятувальних заходів на вугледобувних підприємствах».

Як зазначається у Пояснювальній записці до даної Постанови пропонується виділити окремий напрямок «відшкодування Пенсійному фонду України витрат на виплату і доставку пенсій, призначених на пільгових умовах», які здійснюються за рахунок коштів бюджетної програми « Гірничорятувальні заходи на вугледобувних підприємствах», що забезпечить їх цільове і ефективне використання.