зробити стартовою додати в обране


Архів новин

12 Жовтня
У звʼязку з розпочатою роботою органами Пенсійного фонду України формування відомостей щодо належності працівників до профспілок повідомляємо наступне.

11 вересня поточного року на нараді у Федерації профспілок України за участі керівників членських організацій було обговорено дане питання. Читати дальше »»
10 Жовтня
6 жовтня Уряд схвалив два ключові законопроєкти, що відкривають двері до європейських стандартів безпеки та здоров’я працівників на робочому місці. Читати дальше »»
9 Жовтня
В Україні пенсіонери, окрім гарантованої щомісячної пенсійної виплати, можуть ще розраховувати на доплати за вік. Читати дальше »»
6 Жовтня
33 роки – ФПУ досягла віку Христа. І ми з гордістю можемо зазначити, що це вже доросла організація, яка є найчисельнішою громадською організацією в Україні. Читати дальше »»
5 Жовтня
У зв’язку зі зверненнями, які надходять до Укрвуглепрофспілки від територіальних і первинних організацій Профспілки, зокрема, Львівської територіальної організації щодо поширення дії положень Постанови Кабінету Міністрів України «Про обчислення середньої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) для розрахунку виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням» від 26.09.2001 №1266 у новій редакції від 07.06.2023 р. на осіб, які проходили військову службу за призовом під час мобілізації, при настанні страхового випадку і відповідному нарахуванні страхових виплат голова Профспілки Андрій Зимін направив відповідні листи до Міністра соціальної політики України Оксани Жолнович та голови Федерації профспілок України Григорія Осового. Читати дальше »»
5 Жовтня
4 жовтня, Голова Держпраці Ігор Дегнера у прямому ефірі інформаційного марафону Суспільного розповів про відновлення державного контролю за дотриманням прав працівників. Читати дальше »»
5 Жовтня
У Молодіжному форумі, що відбувся у Києві, взяли участь члени Молодіжної ради ФПУ, соціальні партнери профспілок, керівники ФПУ, її членських організацій. Від Профспілки працівників вугільної промисловості України в даному заході приймав участь голова Молодіжної ради первинної профспілкової організації Дружківського машинобудівного заводу Григоренко Борис Володимирович. Читати дальше »»
3 Жовтня
Щороку 7 жовтня відзначається Всесвітній день дій за гідну працю, який за ініціативи Міжнародної конфедерації профспілок (МКП) та підтримки Міжнародної організації праці (МОП) проводиться з 2008 року. Профспілки на всіх континентах традиційно проводять різноманітні заходи, щоб привернути увагу урядів і роботодавців до проблем на ринку праці та соціально-економічного становища робітників і посилити боротьбу за трудові права. Читати дальше »»
3 Жовтня
Під час розрахунку субсидії враховують спільний середній дохід сім'ї. Однак, трапляються випадки, коли кількість осіб, які проживають в оселі, змінюється. Отож українців цікавить, як вплине зміна складу сім'ї на розмір субсидії. Читати дальше »»
3 Жовтня
2 жовтня у Києві у Будинку профспілок відбулась зустріч членів Місії Європейської конфедерації профспілок і Об’єднання роботодавців SEI Europe з керівництвом ФПУ, всеукраїнських профспілок із підключенням керівників територіальних профоб’єднань, яка прибула, щоб підтримати українські профспілки. Читати дальше »»
RSS