зробити стартовою додати в обране


Архів новин

15 Листопада
Як відомо, головою Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрієм Зиміним було направлено звернення до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця, стосовно зарахування до страхового стажу періоду роботи, за який з вини роботодавця не було сплачено єдиного соціального внеску. Читати дальше »»
15 Листопада
Державна служба України з питань праці надає інформацію про динаміку виробничого травматизму по галузях за 10 місяців 2023 року порівняно з аналогічним періодом 2022 року. Читати дальше »»
13 Листопада
Для того, щоб кожна родина, яка обігріває в зимовий період своє житло дровами чи вугіллям, могла впевнено пройти зимовий період, Уряд ухвалив рішення, яке суттєво підвищить допомогу на придбання твердого пічного палива для тих, хто потребує такої підтримки. Читати дальше »»
13 Листопада
Справедлива трансформація вугільних регіонів, де шахти вичерпали свій ресурс, має починатися вже зараз, попри війну. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у своєму зверненні до учасників установчих зборів Асоціації вугільних громад в рамках заходу «Справедлива трансформація 2023». Читати дальше »»
13 Листопада
9-10 листопада у Києві Федерація профспілок України за підтримки Данського агентства профспілкового розвитку (DTDA) провели семінар-тренінг для відповідальних за інформаційну роботу членських організацій ФПУ, редакторів профспілкових ЗМІ під назвою:«Нова публічна комунікація в умовах військового стану». У перший день перед медійниками та фахівцями з комунікацій членських організацій ФПУ і журналістами виступив Голова ФПУ Григорій Осовий. Він розповів про актуальні проблеми, над вирішенням яких наразі працює ФПУ, розповів про завдання у сфері її комунікаційної діяльності в контексті реалізації Стратегії діяльності ФПУ на 2021-2026рр. та з урахуванням воєнного стану, що триває в Україні. Читати дальше »»
10 Листопада
9 листопада, відбулося засідання постійно діючої комісії з охорони праці Міністерства енергетики України. У роботі даного засідання взяли участь керівники структурних підрозділів апарату Міненерго, генеральні директори державних вугільних підприємств, установ та організацій, а також представники Державної служби України з питань праці, Державної воєнізованої гірничорятувальної служби у вугільній промисловості, Пенсійного фонду України і представники вугільних профспілок. Читати дальше »»
9 Листопада
На шахті «Ювілейна» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» відбулась звітно-виборча конференція первинної профспілкової організації ППВПУ. В роботі конференції взяли участь голова Дніпропетровського теркому Профспилки працівників вугільної промисловості України Сергій Юнак та директор шахтоуправління «Першотравенське» Руслан Хавренков. Читати дальше »»
7 Листопада
На лист Профспілки працівників вугільної промисловості України надійшла відповідь від Міністерства соціальної політики України з приводу розрахунку середньої заробітної плати для призначення розміру страхових виплат застрахованим особам, які повернулися на роботу після проходження військової служби ( лист додається). Читати дальше »»
7 Листопада
У відповідь на звернення СПО об’єднань профспілок щодо лікування потерпілих осіб у разі нещасного випадку на виробництві Міністерство охорони здоров’я України надало відповідне роз’яснення. Читати дальше »»
6 Листопада
Наприкінці жовтня шахтар- ветеран, уславлений спортсмен з гирьового спорту Юрій Дениченко привіз до Павлограда чергові нагороди. Цього разу з чемпіонату світу, який проходив у Сербії. Читати дальше »»
RSS