зробити стартовою додати в обране


Архів новин

24 Жовтня
Державна служба України з питань праці надає інформацію про динаміку виробничого травматизму в регіонах та галузях за 9 місяців 2023 року порівняно з аналогічним періодом 2022 року. Читати дальше »»
23 Жовтня
Як, відомо від імені делегатів VI З'їзду Профспілки працівників вугільної промисловості України було направлено звернення до Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо наявної ситуації у вугільній галузі. Читати дальше »»
19 Жовтня
19 жовтня у змішаному форматі відбулося засідання Президії ЦК Профспілки. В роботі Президії взяли участь представники Федерації профспілок України: Керівник Департаменту профспілкового руху і зв'язків з громадськістю Лариса Ровчак та завідувач відділом правової експертизи Георгій Селіванов. Читати дальше »»
19 Жовтня
19 жовтня Верховна Рада завершила процес розгляду проекту держбюджету-2024 у першому читанні. Читати дальше »»
19 Жовтня
З 1 жовтня в Україні житлову субсидію буде розраховано на опалювальний період 2023-2024 років. Про що варто знати субсидіантам? Читати дальше »»
18 Жовтня
Міністерство соціальної політики України цінує запропоновану підтримку з боку європейських соціальних партнерів на шляху до вступу України до ЄС та приведення українського законодавства в сфері соціального забезпечення до європейських норм та відкрите для подальшої плідної співпраці. Читати дальше »»
17 Жовтня
Сьогодні від Покровсько - Мирноградської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України за підтримки благодійного Фонду діти членів Профспілки відправилися у Львівську область на 10-ти денний відпочинок у табір. Діти мають можливість відпочити, набратися сил та енергії, знайти нові знайомства, відчути себе дітьми у такий важкий час. Читати дальше »»
16 Жовтня
В останні дні напередодні опалювального сезону в соціальних мережах масово шириться інформація про нібито застосування в Україні графіків відключень електроенергії. Читати дальше »»
13 Жовтня
12 жовтня за участі голови Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрія Зиміна в Міністерстві енергетики України під головуванням заступника Міністра Олександра Хейло відбулася зустріч з представниками шахтарських профспілкових організацій ДП «Добропіллявугілля- видобуток». В даному заході взяла участь народний депутат України Вікторія Гриб. Читати дальше »»
12 Жовтня
Федерація профспілок України з метою формування єдиної системи інформаційного забезпечення діяльності профспілок створила канал у месенджері TELEGRAM.

Ця інформаційна платформа допоможе спілчанам не загубитись в інформаційному потоці та своєчасно отримувати актуальні відомості про головні події профспілкового руху.

Підписуйтесь: https://t.me/fed_prof Читати дальше »»
RSS