зробити стартовою додати в обране


Архів новин

6 Листопада
Для надійної та посиленої роботи українських теплоелектростанцій під час опалювального сезону за перші десять місяців цього року в компанії ДТЕК Енерго введено в роботу 21 нову вугільну лаву. У листопаді-грудні шахтарі компанії планують ввести ще 5 лав. Читати дальше »»
3 Листопада
На адресу Дніпропетровської територіальної організації Профспілки вугільників прибув черговий гуманітарний вантаж від профспілок Великої Британії та жителів Уельсу. Читати дальше »»
3 Листопада
Відомості про пільговиків обліковуються в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги (далі – Реєстр). Читати дальше »»
2 Листопада
На сайті Верховної Ради України групою народних депутатів України зареєстровано Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування" (щодо скасування вимоги включення до реєстру застрахованих осіб інформації про членство в профспілках,( реєстр № 10192). Читати дальше »»
2 Листопада
Як повідомлялося раніше, головою Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрієм Зиміним було направлено звернення до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля стосовно вирішення питання сплати ЄСВ для вугільних підприємств. Читати дальше »»
2 Листопада
З 1 листопада поточного року змінено правила оформлення виплат внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Це стосується внутрішніх переселенців, які вперше звертаються за призначенням такої допомоги від держави. Читати дальше »»
1 Листопада
У соціальних мережах було поширено інформацію із посиланням на заяву одного з народних депутатів України про те, що нібито у листопаді будуть застосовуватись графіки обмежень споживання електроенергії. Читати дальше »»
1 Листопада
До Федерації профспілок України надходять чисельні звернення членських організацій щодо надання роз’яснення стосовно реєстрації та використання юридичними особами,у тому числі профспілковими організаціями, електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно - телекомунікаційній системі (ЄСІТС).
Читати дальше »»
1 Листопада
За загальним правилом розмір допомоги по тимчасовій непрацездатності застрахованих осіб залежить від страхового стажу. Читати дальше »»
31 Жовтня
Є випадки, коли українці, які виїхали з ТОТ, потребують підтвердження трудового стажу для пенсій, але не мають трудових книжок або відповідних записів. Читати дальше »»
RSS