зробити стартовою додати в обране


Архів новин

8 Грудня
Росіяни продовжують енергетичний терор. Після 16-ї години 7 грудня було завдано ракетного удару по одній із шахт ДП «Торецьквугілля». Читати дальше »»
6 Грудня
Голова Федерації професійних спілок України Григорій Осовий на виконання постанови Президії ФПУ від 30.10.2023 № 20/12г «Про реагування ФПУ на захист персональних даних працюючих щодо членства у профспілках» направив листа до Омбудсмана, пана Дмитра Лубінця з прав людини з проханням вжити заходів парламентського контролю за додержанням органами Пенсійного фонду України законодавства про захист персональних даних при витребуванні у страхувальників подачі відомостей про участь застрахованих осіб в профспілкових організаціях. Читати дальше »»
6 Грудня
На «гарячу профспілкову лінію» звертаються з питанням чи автоматично призупиняється дія положень колективного договору в частині перерахування профспілковій організації коштів роботодавцем на культурно-масову, фізкультурну та оздоровчу роботу у період воєнного стану. Читати дальше »»
4 Грудня
Верховна Рада України 22 листопада 2023 року ухвалила в цілому як закон законопроект 8313 щодо впорядкування надання та використання відпусток, а також інших питань, ініціатором якого виступила голова «соціального» Комітету ВР Г.Третьякова. Читати дальше »»
4 Грудня
Федерація профспілок України звернулась до Мінсоцполітики щодо необхідності внесення змін до відповідних нормативних актів та забезпечення належного соціального захисту застрахованих осіб, призваних на військову службу під час мобілізації. Читати дальше »»
1 Грудня
На вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України користувачі можуть знайти та скористатись значною кількістю послуг, які надаються online. Читати дальше »»
30 Листопада
30 листопада відбулося засідання Президії ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України, на якому було розглянуто питання « Про ситуацію у вугільній галузі України та подальші шляхи вирішення нагальних проблем діяльності вугільних підприємств». Читати дальше »»
30 Листопада
Голова Федерації професійних спілок України Григорій Осовий направив листа до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини з проханням звернутися до Конституційного Суду України з поданням про відповідність Конституції України окремих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування надання та використання відпусток, а також інших питань» (по тексту - Закон № 3494), прийнятий Верховною Радою України 22 листопада 2023 року. Читати дальше »»
29 Листопада
Вранці 28 листопада російські війська вдарили з авіації по шахті у Торецьку Донецької області. Читати дальше »»
29 Листопада
27 листопада ц.р. у Києві у Будинку профспілок за участі голови Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрія Зиміна відбулося засідання Гуманітарного Штабу ФПУ, який діє постійно із самого початку повномасштабної війни рф проти України. Читати дальше »»
RSS