зробити стартовою додати в обране


Архів новин

30 Жовтня
Документи з кадрових питань зберігаються в архівних підрозділах юридичних осіб 75 років Читати дальше »»
30 Жовтня
Пенсійний фонд України розглянув лист Федерації професійних спілок України від 20 жовтня ц.р. щодо подання відомостей про належність або неналежність працівників до профспілок та повідомив наступне: Читати дальше »»
30 Жовтня
У м. Червонограді відкрито Офіс шахтаря. Цей проект реалізовано за ініціативи начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького та його радника Ореста Кавецького. Читати дальше »»
27 Жовтня
За участі керівника ДП «Львіввугілля» Вадима Крася відбулося засіданні Президії Львівської територіальної організації Укрвуглепрофспілки. Читати дальше »»
27 Жовтня
Профспілка працівників вугільної промисловості України в надто складних умовах дійсності воєнного стану докладає всіх зусиль і заходів по захисту прав і соціальних гарантій своїх спілчан та членів їх родин. Читати дальше »»
26 Жовтня
До Профспілки працівників вугільної промисловості України надходять звернення від первинних та територіальних організацій стосовно зарахування до страхового стажу періоду роботи, за який з вини роботодавця, свого часу, не було сплачено єдиний соціальний внесок (далі–ЄСВ) на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Читати дальше »»
26 Жовтня
Як відомо,11 жовтня поточного року на нараді у Федерації профспілок України за участі керівників членських організацій було обговорено питання стосовно надання звітності про членство у профспілках. Читати дальше »»
25 Жовтня
Відповідно до статті 17 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” розмір допомоги по тимчасовій непрацездатності застрахованих осіб залежить від страхового стажу та виплачується як: Читати дальше »»
25 Жовтня
Протягом шести років Дніпропетровський територіальний комітет Профспілки працівників вугільної промисловості України звертається до державних служб і відомств України, відстоюючи законні права працівників вугільної промисловості (ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля») на пенсію за віком на пільгових умовах, які з урахуванням особливостей професійної діяльності зайняті на підземних роботах, в важких, шкідливих умовах праці 50 і більше відсотків робочого часу на рік. Читати дальше »»
25 Жовтня
24 жовтня поточного року в м. Києві відбулося чергове засідання Президії Федерації профспілок України. Читати дальше »»
RSS