зробити стартовою додати в обране


Архів новин

26 Листопада
Відповідно до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» Міністерство соціальної політики України повідомляє, що фактичний розмір прожиткового мінімуму у цінах жовтня 2018 року у розрахунку на місяць на одну особу становив: Читати дальше »»
23 Листопада
22 листопада, в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України відбулася нарада з організаційних питань діяльності новоутвореного державного підприємства «Національна вугільна компанія».. Читати дальше »»
22 Листопада
20 листопада представники Федерації профспілок України та Федерації роботодавців України провели робочу зустріч та обговорили сучасний стан економічного розвитку України.. Читати дальше »»
21 Листопада
20 листопада, відбулася позачергова Президія Торецького територіального комітету Укрвуглепрофспілки, на якій були розглянуті актуальні питання профспілкової діяльності Читати дальше »»
19 Листопада
15 листопада, відбулося розширене засідання Президії Дніпропетровської територіальної організації Укрвуглепрофспілки, на якому одним із головних питань було підвищення оплати праці працівникам ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» на 25% з 1 січня 2019 року Читати дальше »»
16 Листопада
Сьогодні, 16 листопада на рахунки ДП «Львіввугілля» поступили кошти від реалізації вугільної продукції. Читати дальше »»
16 Листопада
16 листопада, о 9.00 спілчани Львівської територіальної організації Профспілки вугільників перекрили міжнародну трасу, що веде до польського кордону, шляхом безперервного руху по пішохідному переходу біля с.Смереків. Читати дальше »»
16 Листопада
15 листопада, у Міністерстві фінансів відбулась чергова зустріч за участі представників Федерації профспілок України та керівників територіальних профоб'єднань, де обговорювався проект Державного бюджету на 2019 рік.. Читати дальше »»
15 Листопада
Хто має право на комунальну знижку від держави? Основними категоріями пільговиків є: Читати дальше »»
14 Листопада
Гірники шахти імені Г.Г.Капустіна виборюють своє право на соціальні гарантії та сталу роботу підприємства Читати дальше »»
RSS