зробити стартовою додати в обране


Архів новин

4 Грудня
Як і в минулих опалювальних сезонах зекономлену субсидію можна використати для оплати в наступному місяці спожитого понад виділену соціальну норму газу, води чи електроенергії. Читати дальше »»
4 Грудня
На звернення Голови Спільного представницького органу об'єднань профспілок Григорія Осового до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана про зустріч з профспілками главою Уряду дані відповідні доручення. Читати дальше »»
4 Грудня
У Донецькій області підприємства вугільної промисловості всіх форм власності у листопаді видобули 900 662 тонни вугілля. Державними шахтами Донецького регіону було видобуто 180 657 тонн вугілля. При цьому рівень видобутку вугілля на державних шахтах області в порівнянні з плановим завданням був зменшений на 26 843 тонни. Читати дальше »»
3 Грудня
Впродовж грудня 2018 року прожитковий мінімум для працездатних осіб складе 1921 грн Читати дальше »»
3 Грудня
В листопаді 2018 року вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності видобули 2 775 500 тонн вугілля. План виконаний на 99,0 %. Читати дальше »»
30 Листопада
29 листопада у Будинку Уряду відбулась робоча зустріч Першого віце-прем'єр-міністра – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва з представниками всеукраїнських профспілок. Читати дальше »»
28 Листопада
У Верховній Раді України зареєстровано законопроект щодо державної підтримки створення нових робочих місць на підприємствах гірничої (гірничо-добувної) промисловості( автор н. д. Каплін С. М. реєстр. № 9033). Читати дальше »»
27 Листопада
З великим сумом і глибоким співчуттям прийняли звістку по передчасну смерть нашої колеги – колишнього завідувача фінансового відділу ЦК Профспілки Білецької Тетяни Федорівни.. Читати дальше »»
27 Листопада
Введення воєнного стану не вплине на здійснення Фондом соціального страхування України страхових виплат і матеріального забезпечення Читати дальше »»
26 Листопада
Уряд Арсенія Яценюка сповідуючи антисоціальну політику «затягування пасків» Законом України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо реформи міжбюджетних відносин» у грудні 2014 року вніс зміни, якими визначив, що дія статті 44 Закону України "Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» і статті 250 Кодексу законів про працю України та інших законодавчих актів, що стосуються соціального захисту громадян, застосовуються у порядку та розмірах, встановлених Кабінетом Міністрів України, виходячи з наявних фінансових ресурсів державного і місцевого бюджетів та бюджетів фондів загальнообов’язкового соціального страхування. Читати дальше »»
RSS