зробити стартовою додати в обране


Архів новин

23 Жовтня
На виконання Закону України "Про фізичну культуру і спорт", Плану проведення загальногалузевих спортивних та культурно-масових заходів вугільної промисловості України на 2018 рік з 18 по 19 жовтня 2018 року в м. Червоноград, Львівської обл., на міському стадіоні "Шахтар" був проведен ІХ розіграш Кубку працівників енергетики та вугільної промисловості України з футболу серед збірних команд підприємств енергетичної галузі України. Читати дальше »»
22 Жовтня
19 жовтня 2018 року в Комітеті Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки відбулися Комітетські слухання на тему: «Державний сектор вугільної промисловості. Стратегічне бачення і бюджетний процес». Читати дальше »»
22 Жовтня
За результатами першого етапу верифікації субсидіантів Уряд вдосконалив умови оформлення урядової допомоги у сплаті житло-комунальних послуг. Відповідні зміни були внесені в Постанову КМУ №329 Кабінетом Міністрів України. Читати дальше »»
19 Жовтня
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман виступає за зміну підходів управління вугільною галуззю в бік модернізації виробництва та забезпечення шахтарів. Про це Глава Уряду сказав під час «Години запитань до Уряду» у Верховній Раді України. Читати дальше »»
18 Жовтня
За дорученням Прем'єр- міністра України Володимира Гройсмана Віце-прем’єр-міністром України Павло Розенко 17 жовтня поточного року провів зустріч з делегацією уповноважених представників Всеукраїнського профспілкового віче. Під час зустрічі голова Федерації профспілок України Григорій Осовий окреслив консолідовані вимоги ФПУ, які були одноголосно ухвалені учасниками Всеукраїнської акції протесту, а також передав пакет галузевих вимог, пропозицій, звернень та листів трудових колективів. В обговоренні профспілкових вимог взяли участь Міністр соціальної політики України Андрій Рева, Міністр освіти і науки Лілія Григорович, в.о Міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун, керівники різних секторів економіки. Читати дальше »»
17 Жовтня
Сьогодні профспілкові організації з усієї країни провели всеукраїнську акцію протесту під стінами Кабінету Міністрів України. На ці дії профспілок змусили , насамперед, плани Уряду з підвищення ціни на природній газ для населення, постійне зростання цін на споживчі товари і послуги ЖКГ, а також небажання влади дослухатися до вимог ФПУ щодо необхідності суттєвого підвищення прожиткового мінімуму. Зокрема, не враховані пропозицій профспілок при формуванні проекту Державного бюджету України на 2019 рік. Читати дальше »»
16 Жовтня
Сьогодні, 16 жовтня, у приміщенні Верховної Ради України відбувся брифінг народного депутата України Сергія Капліна за участі Голови Федерації профспілок України Григорія Осового, Голови Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктора Турманова та інших представників членських організацій ФПУ.. Читати дальше »»
16 Жовтня
Сьогодні, 16 жовтня, шахтарі ДП « Торецьквугілля» під керівництвом голови Торецької територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Василя Щербаня розпочинають пікетування будівлі Міністерства енергетики та вугільної промисловості України з приводу критичної ситуації, яка склалася на шахтах ДП «Торецьквугілля» у зв'язку з відсутністю коштів, необхідних для виробничої діяльності та виплати заробітної плати шахтарям. Читати дальше »»
16 Жовтня
11 жовтня поточного року в м. Торецьку відбулася Конференція трудового колективу Торецької територіальної організації Укрвуглепрофспілки. На конференції було розглянуто питання « Про критичну ситуацію на шахтах ДП «Торецьквугілля» у зв'язку з відсутністю грошових коштів». Необхідних для виробничої діяльності та виплати заробітної плати». В даній конференції взяв участь заступник голови Профспілки Валерій Мамченко. Читати дальше »»
16 Жовтня
Колектив гірників шахти «Великомостівська» 12 жовтня 2018 року достроково впорався з річним планом з видобутку вугілля. З початку року піднято на-гора 230 тисяч тонн твердого палива. Читати дальше »»
RSS